Pink(y) toe




Tår (eller fötter för den delen) måste nog vara det fulaste delen som gud uppfann på människan. Näst efter naveln, ett hål eller rätta sagt en grop i magen, vad är sexapel(en) på det?! Lika med 0 enligt mig


 

Fel på Blogg.se

Eftersom det verkar vara något fel på Blogg.se för tillfället då det är omöjligt för mig att uppdatera både film och bilder i ett och samma inlägg SAMT att får filmen centrerad (vilket gör mig galen) så får jag helt enkelt göra ett nytt inlägg med filmen till förra Longboard inlägget.



 


Rullar fram

Gick superb igår med syrran och brädan! visst, några snygga "nästan-vurpor" gjorde jag så att brädan flög ut i gatan men jag ramla aldrig! Bra träning också för man blev svettig som ett as!


50 årsfest


Igår så var jag och familjen på 50 årsfest vilket vart en otroligt lyckad kväll. God mat, härligt sällskap, massa nya människor, påfyllt vinglas, roliga tal och musik man kunde sjunga och dansa till.

Nästan så jag längtar till min 50årsfest (nja, där överdrev jag nog en aning va hehe)


Leka med syster



Idag ska jag leka med syster som ska lära mig hennes skills på brädan. Senare ikväll ska vi på min fasters 50års fest så vi höres imorrn! See ya!

Välkomna till Festlig Fredag!



Imorgon så är det Festlig Fredag på jobbet! Vi som jobbar ska ha skyhöga klackar, partyoutfit och glittrande hår, butiken ska fyllas med ballonger, en massa erbjudanden, godis och dunkande musik! Hjärtligt välkomna!

Sovgott!



Nu ska jag gå lägga mig och försvinna in i dimman! Natti!

<3



Tack Selina för en jätte mysig kväll igår! Massa massa massa kärlek på dig!


Skateboard



Idag vann jag en Skateboard! Woho! who's your daddy!!!

Eat my shit



Du har sällan papper kvar
Ditt lås funkar fan aldrig
Du luktar äckligt
Du rinner över
Du ger sjukdomar
Du är full med skit

Grönalund och Inglorious Basterds









Igår så tog jag, Martina och hennes pojkvän båten över till grönalund för att göra slut på vårat rabatthäfte vi haft kvar sens vi var där med jobbet. Blev bara ett åk, ett ganska må-illa-åk på flygande mattan, tror att mitt barnsinne för att åka runtruntruntrunt har förändrats till att bara vilja spyspyspyspy.

Tog en öl på en av krogarna där inne och sedan åkte vi hem till mig och åt sushi. Vid 9 så gick vi på bio och såg filmen Inglorious Basterds, kan lugnt säga att det är bland de bästa filmer jag någonsin sett. Länge sen alla i hela publiken jubla och klappade händerna så mycket efteråt som de gjorde till denna film. Måste ni se!

Ser du vad jag ser?



Vissa stenar skiljer sig från andra, de kan vara bruna, fläckiga och gropiga. Men i min kamera blir de i fokus. Vissa människor skiljer sig från andra, de kan vara bruna, fläckiga och gropiga, Men i mina ögon så är de i fokus.

Räddar mina lungor



Torsdagen den 13 augusti så rökte jag min sista cigg. Dock så tände jag en ifredags när jag var ute (vilket jag ändå tycker är grymt bra gjort). Hitills it's going okay!

En alldeles för tyst minut

Jag vill vara barn och beskymmerlös
Jag vill måla mina naglar och locka håret
Jag vill lämna landet och uppleva världen
Jag vill bli hopplöst förälskad
Jag vill bli hopplöst älskad
Jag hoppas det börjar regna så att sängen är mitt enda altenativ ikväll
Jag kommer drömma om en äng med svartvita kossor (några bruna)
Jag pillar ludd ur naveln

Jag är uttråkad

Fredags utgång


Min vackra vän Selina

Igår efter jobbet så var planen att dra till Gatufesten på Skånegatan men innan jag hann dit så hörde jag att det inte alls var särkillt bra. Så jag mötte upp Martina, Linda och Selina med c/o på Little Persia. Träffade även ett jätte gammal ex där vilket var skoj då vi inte pratat på evigheter. Tillslut var det bara jag och Selina kvar så vi begav oss till Söder Hof där hennes kompisar befann sig. Även där träffar jag på exet av en slump och det sluta med att vi stod och ölade med dom tills stängning. Det blev inte så sent men alldeles lagom efter en hel jobbvecka och vart dessutom kanon att få två livvakter som sällskap hem då mitt ex bor ca 50 meter ifrån mig.
Ikväll blir det partiiee!

Min diet



Yes, jag erkänner jag ÄLSKAR pizza!

Fettiskväll



Vart har Martina tagit vägen?! Tiittut!

Ikväll så kom Martina hem till mig fortfarande bakis efter hennes utekväll igår. Vi bestämde oss för att svulla pizza och hon har precis färdigtgjort en påse lantchips, Haha! Blir väl lite glass och popcorn på detta till de halvdåliga serierna som går på tv. Fettish på fett!

Myskväll

Ikväll när jag kom hem från jobbet så var min syster och hennes dejt här. Vi åt oss feta på pizza och till efterrätt lagade Sofie mandarin med kanel och sirap i ugn som serverades med glass. Skulle egentligen gå ut ikväll med Martina och hennes kompisar eller med johanna och några bruds men jag kände att Nä, jag vill bara mysa i min morgonrock ikväll, lyssna på musik och drömma mig bort.

Så jag tänker inte röra mig ur fläcken! Godnatt på Er!



Redo för att somna i soffan

Modebö...ehm..kille



Gissa vem som var den Första och den Enda som såg att jag och Martina hade likadana spetströjor på oss härom kvällen - EN KILLE! i see a red flag coming up!

Nu händer det grejer!


Mina knasbollar f.v Johanna, Jessi och Fia


Lunchen blev sushi på vårat favoritställe vid Mariatorget


På bion råkar jag ta kort på popcornen precis när reklamenkillen sträcker ut handen, hihi (ja jag har tråkig humor)

Igår på min lediga dag så kom Bejbsen Johanna, Jessi och Fia hem till mig och så satt vi och surfa runt på lite sidor och skrev upp lite planer. Tiden sprang iväg och vi blev hungriga så drog till vårat sushi ställe innan vi begav oss till Saga för att se biofilmen "Sommaren med Göran". Fia hade jobbat natt och insåg att hon aldrig skulle kunna hålla sig vaken till filmen så hon drog hem. Vi tyckte ialf att den var super skoj vilket märktes då vi nog skrattade högst av alla i salongen.

btw. Johanna, nu vet jag vem den där kändisen är som dom snackade om i filmen (google) hehe.

Hjärnspöken

Idag kom jag på att jag kanske inte mår så bra av att äta P-piller. Har precis börjat igen men kanske måste sluta eftersom jag har för högt blodtryck eller byta till någonting annat. Men det är inte det jag känner av utan att jag är inne i en riktig Depp-period. Det innebär inte att jag sitter och gråter för ingenting utan att allt känns så meningslöst trist just nu! Jag känner mig ful, inget jag gör blir bra, allt jag säger är fel, vardagen är pisstråkig och jag vill bara lägga mig under täcket och sova bort en månad eller två.

Hm, eller så är det en vanlig upp-o-ner gång som de flesta har cirka var 3e månad , men känns som dessa känslor kom precis lagom när jag började käka mina piller. Jobbigt att vara brud ibland!



Finbesök



Idag efter en ganska rolig dag på jobbet så ringde Bella mig och fråga om hon och Micke fick komma över. Det tyckte jag lät som en kanon ide så strax efter att jag kom hem så plinga dom på dörren. Blev lite middag, kaffe, glass och nu sitter vi och ser på någon miljadärsprogram, eller mest Micke som ser på det...hehe

Igår så hade jag myskväll hemma hos Selina och Bill med tacos, musik och sexnoveller. Imorgon är jag ledig och vet inte riktigt vad jag ska hitta på förutom att unna mig en rejäl sovmorgon! Kram på Er!

Glass i stora lass!


Ingen aning som var dealen med detta - sjuksköterskor??!


Mot glasskiosken!


Mumma!

Idag vaknade jag upp med en ännu täppare näsa (försöker få någon tycka synd om mig, men är nog bara jag själv som gör det hehe). Efter jobbet så mötte jag upp Selina, hennes mor och syster vid kungsträdgården. Vi köpte oss en massa glass, satte oss på trappan och komenterade dagens ungdomar och deras klädstil. Nu sitter jag och häller i mig massa te, ska hoppa in i duschen strax och sedan ska jag hem till Selina för lite taco kväll. Puss på Er!

ps. Trodde jag såg något idag men som vanligt var det bara min hjärna som spela mig ett spratt. ds

Fredag





Igår så mötte jag upp min vackra Selina och gick på spontanbio, det blev Harry Potter såklart! Filmen var 2,5 timme lång men kändes mycket kortare, kanske för vi är harry Potter Fan. Riktigt konstigt slut dock. Senare på kvällen så gick jag, Selina, Nathalie, Linda och Bill till Mosebacke där vissa drack vin vissa drack vatten. Super mysigt avslut på en fredag med trevliga konversationer om meterhöga pannkakstårtor som övergick senare i sexsnack och pinsamma situationer.

Ps. Jag är megastolt över mig själv för rökte inte under hela fredagen, Inte när jag var tvungen vänta på Selinas buss i 10 minuter, inte när jag gick till mosebacke, inte när jag SATT på mosebacke, och inte när jag gick hem! Stolt Stolt Stolt! D.s


Here we go again...



Jag vet att jag har sagt det här flera gånger men nu ska jag verkligen VERKLIGEN försöka sluta röka. Efter att imorse då jag tänkte flera gånger om att "nej jag är inte sugen, är inte bra när jag har halsont" så märkte jag knappt att jag redan hade tänt mig en cigg. Urch måste få ett slut, inte bra för mitt annars ganska dåliga hjärta. Men en liten deal gör jag med mig själv, att är jag ute så får jag feströka. Någon som vill parta ikväll?! haha nej, skämtosido håll tummarna för mig! Jag menar, hur svårt kan det vara?

My bag



Min nya väska. and it was for free! lucky me!
Nu är jag på jobbet och ska försöka göra mig förtjänt av lite pengar.

Moulin Rouge



Fortsätter på kärlekstemat från föregående inlägg.. Älskar verkligen musikaler! Helst ska de handla om kärlek! Denna film är en av mina favorit musikalfilmer. Lyssna och njut!

The Bachelorette



Mitt absolut bästa favorit program (ja, om man bortser från Vänner och Seinfeld) är The bachelorette med snyggingen Deanna, nästintill så vacker att man funderar på byta läggning. Men det bästa med programmet är inte att hon är så snygg, utan att jag varje gång blir så känslomässigt involverad att jag ALLTID gråter till varje avsnitt. och det är en sådan härlig känsla! Det värsta är att när jag börja söka runt på google efter bilder så hittade jag ju såklart vem hon valde på roscermonin! Arg blev jag för var inte alls den personen jag ville.

Men åter till det känslomässiga så är det så mysigt och få drömma sig bort en timme på onsdagskvällarna till den "perfekta kärleken" som programmet avspeglar. Efter varje avsnitt så tror jag på att evig kärlek finns och att den rätte finns någonstanns där ute för oss alla. Åh kärleksrysningar är så härliga!



Longboard L.A



Min nya longboard med namnet L.A (los angeles) vilket jag tyckte passade då Sofie köpte den när hon var i USA, men hon har redan en så jag kirrade denna. Nöjd!

Tjejdag och jobbkväll


mmm! Sushi


Min vackra Johanna fick spader på Monkii




Vilket piss väder det är! Men jag sket fullständigt i att det regna och satte på min nya fina klänning jag fick av Sofie, var ändå ganska varmt ute så gjorde inte så mycket. Träffade Johanna och Jessica för lite lunch på bästa sushi stället vid mariatorget för att sedan prata igenom våra framtida liv. Spännande! Spännande! Dock efter en lång dag tillsammans så fick jag blodsocker fall och trodde jag skulle svimma på plats, vände på klacken och sprang typ till tunnelbanan, sa knappt hejdå till tjejerna och nu när minna sinnen fungerar igen efter mackor och fil så har jag världens dåligaste samvete... Hoppas ni förstår! Kan verkligen komma på 2 sekunder och då blir jag en stor jävla bitterfitta, hatar allt och alla och vill typ bara dö... blä för det. men nu mår jag bätte iallafall.

Om en liten stund ska jag möta upp Martina för att gå på lägenhetsvisning och sedan ska vi möta upp resten av mina 10 jobbarkompisar för att äta lite Tapas och dricka vin (vilket jag borde och kanske ska avstå då jag känner mig sjuk) Men vi får se, ska försöka ta lite bilder (understryker försöka)


Efterlyser ett blodbad



Hallelulja! Ni som är mensrädda kan sluta läsa nu. Och ni som känner mig vet att jag inte haft mens sens midsommras vilket är absurt för lång tid att vara utan.  Jag hade börjat bli riktigt rädd att någon inte stod helt rätt till och hade bestämt med tjejdoktorn att jag skulle komma dit imorgon för lite olika prover. MEN den kom som ett härligt brev på posten imorse och gissa vem som är överlycklig för blodbadet! Dock är det fortfarande inte bra att den varit så försenad så jag ska dit om en månad och prata lite om det samt kolla vad vi ska göra om mitt alldeles för höga blodtryck. But for now, i'm happy!

Sjukling



Håller på att bli sjuk... Häller i mig massa te, äter citroner, tar Kan Jang, suger på strepsil, knaprar c-vitaminer och hoppas att det bara inte blir värre en såhär. Har varken tid eller lust att vara sjuk!

Återträff med syster


Julia, mamma och syster sofie


Julias present från Sofie


Sofie köpte en klänning till mig!


Oscar statyett "best sister", bodyparfym och läppförstorings läppglans

Idag så ringde klockan 7:00 men jag var tvungen att znooza till 8 för det gick bara inte att resa sig upp så tidigt. Men 8 är relativt duktigt att gå upp tycker jag speciellt när det är min lediga dag! 7 maskiner körde jag, båda tvättrummen var lediga så jag kunde köra dubbeltvättar vilket underlättade tidsmässigt. strax efter 12 så åkte jag hem till mor och far för att träffa min älskade syster! Hon hade köpt lite presenter till mig och julia från USA så kändes som julafton när vi satt runt matbordet med te och hade presentöppning.

På kvällen så grillade vi och såg på massa foton från sofies resa, sedan så körde pappa oss till bussen och nu sitter jag och syster hemma hos mig och myser med te, ansiktsmasker och Seinfeld. Åh vad jag har saknat henne!

Red Red wine



Jag och Martina sitter och sjunger till gamla myslåtar på Mosebacke med folk

Parkhäng


Reimersholme


Supergod sallad vid vattnet!


Selina i solen

Slutade klockan 3 idag efter jobbet så jag fick en chans att njuta lite av solen. Mötte upp Zandra, Syrsja och Johanna vid Reimersholme där de badade och sola. Sedan gick vi och åt lite för att sedan skiljas åt då jag åkte till Rålis och mötte upp Linda och Selina för lite parkmys. Nu är jag hemma och ska förbereda tvätten för imorgon klockan 7:00 ska jag upp och leka vuxen.


Middagsmys och Utgång


Söta Linda i mitt kök


Couscous, buffalo wings och sallad



Trädgårn, jävligt mycket folk



Sen spåra det ut på bajjamajjan

En perfekt Fredagskväll blev det! Linda och Martina kom hem till mig och så lagade vi middag, drack vin och pratade ut om allt och alla. Strax efter 11 hoppade jag och Martina på bussen till skanstull för att gå till trädgårn. När vi kommer dit så är kön 40 meter lång jag och blir otaggad och föreslår att vi går någonannanstanns. Men Martina drog med mig förbi alla människor mot "Gästlistekön" där vi hamade bakom 3 personer och så sa hon "Carro jag fixar detta"

Martina slår först i tån i en sten och snyggovakten skrattar lite lätt och säger att hon inte klaga för hon skulle bara veta hur hans tå såg ut. Efter lite skratt så kom sedan frågan

SnyggoVakten - Jaha, så vilket namn?
Martina - Gustavsson
SnyggoVakten - mm.. och i förnamn?
Martina - Ehm hehe Martina
SnyggoVakten - Nja, en Martin fanns det så är ju ganska lika
(Martina slår på sitt charmleendet)
SnyggoVakten - hehe ja det var ju faktiskt ganska nära, Och Du då?
Martina - Men hon är ju med mig, stod det inte + En också på listan?
(SnyggoVakten skrattar ännu mer och med ett flörtit leende så släppte han in oss gratis)

Efter stängning så drog vi med några till solidaritet där vi dansa våra fötter ömma. Kom hem runt 3 tiden och somna sött i min säng:) Martina fick vara mitt "telefon-gå-sällskap" för jag var för snål för att ta taxi. Perfekt kväll!

Smalare mat



Min middag jag lagade alldeles ensam till mig själv - stolt!

Couscous
kyckling
toscana sallad
mozzarella
tomat
gurka
oliver
olivolja och balsamvinäger


En tur ut på Djurgårn


Djurgårn


Glamour minitidning

Lite seg med uppdatering men bätte sent än aldrig. I tisdags så spenderade jag mitt lediga dag i solen långt ute på Djurgårn. Låg och mös i solen tillsammans med min Glamour tidning, brukar inte slösa pengar på skvallerblaskor men tyckte jag kunde unna mig det för det är ju så tråkigt att bara ligga och steka.  

Homecoming...

På söndag kommer hon hem! can't belive it! känns som det har gått över ett år men samtidigt bara en vecka, kanske känns så bara för man tycker om någon så mycket. Hon ringde mig igår och ville att jag skulle komma till flygplatsen men jag jobbar (100% OB värt!) men bara till klockan 3 så sen är det första snabba bussen hem till mor och far till min brownie siis!


Mitt hjärta Mitt allt!

Jobb(ig) vecka

Nu är jobbveckan igång igen, hade lång ledigt (4 dagar) i det härliga vädret men nu är jag instängd inomhus igen. Man missar verkligen de fina dagarna nu så det känns ju inte så jätte kul. Men jag jobbar med Martina och det är alltid kul även fast det inte är så mycket kunder nu när medelhavsvärmen har kommit. Johanna kom förresten förbi idag och förgyllde den lilla stunden hon var där, hon skulle iväg och jobba och ville bara säga hej men blev väldigt glad ändå för besöket. Imorgon så ska jag och Martina ha tjejkväll med middag och en flaska vin hemma hos mig, sedan beger vi oss nog ut på stan, kanske trädgårn. Har funnit en nyfavorit bland de vita vinerna, riktigt gott och prisvärt så den korkar vi upp imorgon.


Torr, fruktig smak med inslag av ananas, päron, citrus och vanilj.87:-

Hangover



Har ju glömt att säga att jag var och såg Baksmällan på bio! Jag lovar, jag har aldrig skrattat så mycket någonsin åt en film på bio. Fy satan vad rolig den var! Måste Ni gå och se! Boka på SF!

Kalle Anka

kalle anka

Yes jag läser Kalle i solen! Finns det något bättre när man inte orkar anstränga hjärnan för mycket men ändå vill vara "duktig" och läsa?! tror inte det ja!

Medelhavsvärmen!

Vart hur härligt som helst i helgen på Grinda! Fylle-brännboll (mitt lag vann såklart), 75 pers långbord, grillat, snapsvisor, lotteri, bad och en massa prat skratt och bajjamajja på det! Jätte glad att jag fick följa med Nathalie! Bilder kommer senare, hade ingen kamera med mig och mobilen låg i väskan hela tiden så jag tänkte sno några från Emma när hon lägger upp några på Facebook.

Idag har jag varit ledig och är även det imorgon! Martina ville leka efter jobbet så får se vad som svängs ihop. Mor och far har varit här med lite fikabröd och medans pappa fixade min data så låg mamma och jag och halvsov i min säng. Blev så otroligt trött nu på eftermiddagen.

Förresten att medelhavsvärmen är här har väl inte ungått någon hehe. Kalas!


En bild fick jag iallafall! Natta som förbereder dagens inför brännbollen


Från mitt favorit fika/mat/barställe i Rålis igår kväll


RSS 2.0