Grinda

Imorgon bär det av till Grinda, där jag var och firade midsommar, för Nathalie och Pontus årliga grindafest. Åker tidigt tidigt TIDIGT imorgon med båten och kommer hem på söndag eftermiddag med förhoppningsvis några lyckade bilder. Jag är grymt taggad!

Godnatt på er så höres vi!


Dom fina värdarna

halloumi & Bulgur

nyttig middag

Hur nyttig är inte jag?! Halloumi, Bulgur, tomat, sallad, gurka, avokado, svarta och gröna oliver! Mumma! Dock så var inte halloumin lika god som i midsommras då jag knappt kände skillnaden på kött eller sallad hehe men jag var ändå riktigt stolt att det inte blev ännu en till Donkenmiddag.

!




Fuck Facebook





in i dimman



I like this girl very very mycket! Massa kärlek på dig Martina!

Veronica Maggio


17 år haha


Långbord för vårt stora sällskap


Martina är alltid förberedd haha

Även igår blev en kanon kväll! Jag och martina möttes på 7eleven för att äta vår middag för andra kvällen irad sedan gick vi upp på terassen på södra teatern och tjuvlyssnade på Veronica Maggio spela. Efter spelningen gick vi ner och mötte Selina med två killkompisar vilket slutade med att vi var ett sällskap på 15 personer. Nu ska jag stressa iväg till jobbet för att jobba med min favorit. I will tell you later!

Hoffmaestro!!!

Vackra Selina, Linda, Martina



Utsikt från Söder teatern

ÅH! Hoffmeastro på mosebacke var perfekta kvällen mitt i veckan sådär! Vilket jäkla röj! kändes som man var tillbaka på någon festival när man nästan blev nedtrampad = perfekt! Lägger upp en video senare när de spelar. Kvällen slutade inte alls för sent men ändå lyckas jag försova mig till jobbet men gjorde klar mig på rekord tiden 20 minuter inklusive frukost;) ni som känner mig vet att det är näst intill omöjligt av mig att vara så snabb.

Spelning och utgång ikväll!

Sitter på lunchen och har exakt 2 minuter kvar av min lunch så blir ett kort inlägg detta.
Ikväll ska jag möta upp Martina, Selina, Linda m.fl för att se hoffmaestro spela på mosebacke! ska bli kalaskul verkligen! Blir nog några öl på det så jag kommer inte skriva mer idag, kanske inte imorgon heller för jag jobbar sent då.

Ha det bäst det ska jag ha=D!

Ikea


Min bästa Johanna


Mattan som jag har tittat på tusen gånger men aldrig köpt, nu var det sluttittat!


Kryddburkar till vänster och gladburk till pastan

Blev lite småsaker från ikea. Köpte mig en morgonrock, en glasburk och två kryddburkar, vitt påslakan, en fluffig matta, en picknicksfilt och en saftbägare. Middagen blev på donken, ja jag vet onyttigaCarro sån är jag... Har precis lagat klart Kyckling a la prossicutto som ska räcka till 2 luncher nu när jobbet börjar. Ska verkligen Verkligen försöka att vara duktig med att ta med mig matlåda nu. Så vad tippar ni? klarar jag mig två veckor?! Jag tippar en vecka...

The lake house



"Huset vid sjön" just nu på tv3.
Älskar denna film, jag har sett den flera gånger men romantiska komedier är något jag kan se om och om igen. Speciellt med en av mina favorit skådisar Sandra bullock, hon är så naturligt snygg!

sovmorgon till 15:50


Min favorit tjej Bella


Danne och Jesper fokuserade


Jesper, Danne, Erik och Axel


Mat!



Det nya rockbandet Fredrik, Danne, Erik och Söder

15:50! Jag menar 15:50!!! Jag vaknade i en chock då jag praktiskt taget sovit bort hela min sista lediga dag innan jobbet! Haha lite komiskt ändå, nu har jag ett nytt rekord av sovmorgon, förut var det bara till 15:00. Igår vart det en mysig eftermiddag i en park med en massa musik, cider och kubb som jag och mitt lag alltid förlorade på konstigt nog. Sedan blev det mer folk hemma hos Danne då även min Johanna kom dit för att spela lite rockband och för att sedan gå ut. Utgången blev i katastrof då alla splittrades och klockan var redan ganska mycket. Vid halv 2 tiden drog vi hem till mig på efterfest (= eftermys) med film och popcorn. När de sista människorna äntligen gått så däcka jag och johanna ganska snabbt i min säng.

Jag kan ju inte säga att jag inte är utvilad idag ialf hehe. Nu ska jag strax iväg till Haninge och möta upp Johanna för att ta en tur till vårt älskade IKEA! See ya!

Grillning

Ska precis åka hemifrån nu strax för att träffa Bella och hennes kompisar för lite grillning. Shortsen är på, bikinin är packad plus ett par jeans och högklackar om det blir utgång senare. Ha en kanon lördag! Jag ska försöka njuta så mycket som möjligt då det är min sista helg innan jobbet börjar igen. Fast det blir en ganska skön start för jag jobbar 5 dagar sedan är jag ledig 4 och då bär det av till Grinda till min älskade Nathalie!

Party on!


Efterbild från frissan. Tänk att jag egentligen är blond, illa.

Hoffmaestro på mosebacke



Har kirrat biljett till Hoffmaestro som spelar på Mosebacke på tisdag med en massa bruds! Ska bli kalaskul! Här är min favorit låt med dom, lyssna och njut!

Ben Ben Ben Ben Ben

Är det någon som har märkt att jag gillar mina ben?! haha. Profil bild och nu även en ny header på just, mina ben. Satt och lekte runt bland alla dess tusentals bilder jag har i mina miljontals mappar och hittade denna bild när jag precis hade köpt mina vita knästrumpor. Aldrig använt dom (om man inte räknar dom gångerna jag haft dem som myssockor) men jag tyckte det var en charmig och kul bild, lite photoshop på det och Woula! 

Men tro inte att jag är en människa utan dom där fördömda celluliterna för det är jag inte! Tro mig och nej jag tänker inte lägga ut något bildbevis på det men ses vi på stranden så kommer ni förstå.

 

Details


Ljuslykta 49:- bordsduk 149:- från Hemtex


Sänglampa i valnöt med dimmerljus 1653:-



Klädhängare från Bery details 98:-

Gick jätte bra hos frissan! Äntligen lite mörkt härligt hår igen. Jag åkte lite tidigare hemifrån för att kunna kila in i en lampbutik där jag tittat på en sänglampa ett längre tag nu. Lönen klirrade ju även in på mitt konto inatt så jag köpte lampan på en gång. Man ska inte fundera så mycket för då blir det aldrig av! Efter jag blivit ompysslad av frisören så åkte jag in till stan igen till Berry Details där jag köpte två klädhängare till sovrummet för morgonrock och annat trams. Fina inte sant?! Gick även en sväng in på Hemtex och matchade lite dukar och ljus till mitt marbord (som jag ifs aldrig sitter vid men är ju fint med lite färg ialf)

Frissan


Osminkad Carro

Dags att ge mig iväg till frissan! Solen har verkligen blekt mitt hår ordentligt nu så det är på tiden att jag färgar det lite mörkare igen. Min frisör är förresten gulligast i världen för hon skulle egentligen börjat sin semester idag men sa att hon kunde ta emot mig iallafall då jag börjar jobba nästa vecka och inte kommer ha någon tid, DET vill jag kalla service!

Pass it on


Sötaste Martina

Bevis nummer 2 (finn 1an här) att jag smittar av mig min otur är Martina! Tjejen skulle åkt till Gotland imorse men när hon kommer dit så är båten inställd för två gotlandsfärjor hade krockat med varandra så hon fick skjuta upp det till imorgon. Hehe stackarn, men lite glad blev jag för då kom hon hem till mig med en massa godis och så satte vi oss på min balkong och pratade skitsnack hela kvällen istället. Allt har väl än en mening Martina eller hur? hehe. Trevlig resa imorgon!

Hemmet





Tog en sväng till Åhlens, Mique, Deigntorget, StockHome och Lagerhaus för att hitta lite smått och gott till min lägenhet (Plus två Bhar från H&M). Vart inte så mycket grejer som jag hoppats på men några saker fick jag ialf med mig hem. Vill ha lite mer färger till mitt hem men är så svårt när man står där i butiken och försöker "föreställa sig" hur det skulle se ut. Har fortfarande inte införskaffat mig en lampa till sovrummet, beslutsångest tror jag det kallas...

Uppdatering av min tatuering

Så fort jag blev 18 så gjorde jag min första tatuering, var inte alls genomtänkt, gick bara dit, bläddra någon minut i en bok och peka "Den, den ska jag ha!". Så tråkigt som en tribal blev det på höger sida om svanken. Dessutom så får man inte sola direkt eftersom den måste "läka" men det sket jag fullständigt i så nu har den blivit lite små fläckig.

SÅ! nu är det dags! Först och främst måste jag fylla i färg där det har lossnat pågrund av solningen sen så tänkte jag göra den lite finare och intressantare med blommor. Har suttit nu i 2 timmar och sökt på internet på "Hawaii flower" "Lotus flower" och "Körsbärsblomma" för att lätt kunna skissa lite olika former och färger.

Jag tror jag har bestämt mig för Bild 1: Hawaii blomman i en ljusrosa färg, tjockare ifyllnad längst ut, lite gult i mitten och sedan skarpa kanter. Vad tycker ni?!

 

   

Bild 1 Hawaii                                                                                Bild 2 Lotus


Mysdag!

Lina i parken, vi började prata om måsskit och att jag blir livrädd så fort en mås kommer för jag är övertygad om att dom siktar in sig på människor, hon sa "nä då" och "jag har aldrig fått måsskit på mig", MEN sen så ringde hon mig för en liten stund sen och skrek "CARRO! En måsskit sket precis brevid mig så det skvätte upp på mitt ben" haha. Nu har jag smittan Lina med min otur, Förlåt bejbi!


Mys på min balkong


Snygga Bella

Vilken förjävligt bra dag jag har haft idag! Träffade Lina och just 10 minuter efter vi lagt oss i rådisparken så sken solen upp och det blev klarblå himmel. Låg och läste skvaller, spelade kort och pratade allmänt strunt till klockan 4. Sen gick vi till mitt nyfunna cafe där jag var i måndags, det ligger längst vattnet på en utbyggd brygga och är både en bar och ett fik.

Jag åkte sedan hem till mig där Bella kom och så myste vi på min balkis med frukt, bullar och saft. Hon stannade även på middag som bestod av couscous, sallad och Buffalos wings!

Jag kan inte säga det nog många gånger; KANON DAG! förrutom en liten pessitess att jag började känna av min urinvägsinfektion igen, måste ju vara något fel om den inte gått bort efter 2 doser av 2 helt olika piller vilket är 20 dagar! Imorgon är jag sugen på att gå i inredningsbutiker och köpa hem lite söta färger till min mest svart/vita lägenhet, Celina som jag var med i måndags hade världens finaste lilla lägenhet med söta kort och färger överallt, så vill jag också ha!

Onsdag

Jag har ju ältat om att jag är en otursmänniska men idag hade jag turen på min sida! *pust*

Planerna idag är att träffa Lina för att försöka sola lite i rålis men just nu ser vädret ganska ostadigt ut men vi gör ett försök för Smhi har lovat mig sol och 23 grader, så det så! Sedan i eftermiddag kommer Bella förbi på lite fik/middag, allt för länge sen man såg den kvinnan så ska bli kul!



Jag och syster på Maldiverna, man kan ju bara hoppas på att man blir lika brun idag

Dags att kila, ha en toppen dag!


Planera Planera Planera

Idag så åkte jag hem till Joey där hon och Jessi låg i bäddsoffan och hade Harry Potter maraton, jag tog på mig mjukisbyxerna och joinade. Efter en och en halv film så kom även fia och vi satte oss runt matbordet för att planera lite. Jag har så mycket ideér men är så svårt att få dom i värk, önska att jag kunde släppa alla tankar och bara flyta med i det som händer.

Hemfärden blev i Jessis vrålåk, MYCKET imponerad må jag säga, tänk om man ändå hade bil!




Johanna Jessi Fia

Nä nu ska jag försöka komma i säng, eller ialf lägga mig i sängen framför tvn för imorgon har jag många beslut att ta. Önska mig lycka till!

Rålis


Selina & Linda

Idag hade jag tusen planer men inget blev som det skulle, men lika bra det för sen slutade kvällen perfekt ändå! Vart ingen fika med Linda för hon hann inte, sedan planera jag in en filmkväll med en gammal killkompis men i sista stund så gick inte det heller. Vid 8 tiden så ringer Linda upp och säger att hon och Selina ska till Rålis så jag hoppar på bussen dit, slutade med en öl på världens mysigaste "brygg-cafe-bar" vid vattnet och kom hem för en liten stund sedan.

Nu har vi gjort lite konsert planer inför nästa vecka! Godnatt People!

Surfergirl



Har tittat runt på en massa olika Surf Camps som finns och jag är riktigt riktigt sugen att anmäla mig till en! Skulle vara något av en dröm, ge sig iväg ensam ut i stora världen och surfa. NICE!

Rastlös

Mitt största problem är att jag är så otroligt rastlös av mig. Nu när jag har en vecka kvar på semestern och egentligen inte har någonting planerat så försöker jag boka upp människor och saker att göra varje dag. Idag ska jag kila iväg till Mio möbler och köpa ett sänggavel tror jag, om jag kan ta den hem för egen maskin vill säga. Sen vid 3-tiden ska jag möta upp Linda för att babbla en massa över en fika.

Men jag vill fortfarande gå på bio och se Ice Age 3 som visas i 3D! Någon?!?!


I'm Back!

Nu är jag tillbaka, vart inte så värst lång vistelse på båten men blev ändå en jätte härlig minisemester! Strålande sol, brunbränd hud och en massa härlig restaurangmat! Vi åkte till Utö där vi stannade två nätter, åkte vespa, solade och badade i svinkallt vatten. Sen kom vi till Nåttarö där det blev ännu mer solning och badande.

Men nu ska ni få höra, tillochmed mamma har sagt att jag har ärvt hennes otur (eller rent klanthet). Vi låg på svajj på Nåttarö för fanns inga landförtöjningsplatser, i vilket fall så låg jag och solade på en madrassliknande grej på däck som jag hade satt fast i fönsterluckan så den inte skulle blåsa iväg. Ligger där och njuter och lyssnar på min ipod som spelar reagge ut i högtalarna. Får för mig att jag ska gå till akten av båten och kolla tempen i vattnet om det är badbart. 18 grader, perfekt tänker jag och går lungt fram till däck igen. VA, BORTA?!?! Vart fan är mina högtalare och ipod!!! Då är det nämligen så att jag lät de stå kvar på min madrass medans jag gick för att kolla den förbannade tempen och just DÅ så kommer världens vindpust och madrassen kastar ner min ipod samt högtalare rakt ner i sjön! Sjunker som en sten såklart. ÅH vad arg jag var! Dessutom orkade jag inte säga det till mina päron för skulle skämmas ihäl och dom skulle bli så arga på min klanthet så jag låtsas som ingenting, går ner i min hytt, stänger dörren, borrar in huvudet i kudden och skriker alla dess fula ord jag har i mitt ordföråd.

Klant eller världens största klant?! Kan man ha mer otur än jag?

Nu har jag ialf en vecka semester kvar och ska försöka umgås med så många som möjligt, Kom hem för en liten stund sen från middag på Mosebacke med Martina och hennes pojkvän som skulle försöka sig på att planka in på Jazzfestivalen vilket jag lungt och sansat tackade nej till för med min otur så skulle jag väl fastna i stängslet och så kul ska vi inte ha det.








Ut på djupare hav





Varför finns Facebook?!?! Hatar Facebook. Man ser något och så börjar tankarna spinna och hjärnan blir bara ett ända stort kaos! men varför ska jag bry mig? we have moved on och det var ju egentligen det bästa vi kunde. "i knew it!!!" var det första jag tänkte när jag såg det.. Men vadå, säg mig någon som inte blir lite svartis i en sådan situation? Precis! Helt normalt när man kännt någon så pass länge. Ärligt talat så kan jag fortfarande gå in på jätte gamla ex sidor  och känna ett litet sting i hjärtat när de funnit någon ny mycket snyggare flamma än vad jag var, hehe, att vara tjej är fan ingen lätt lek.

Tur jag slipper nätet på ett tag nu för jag drar ut med päronen på sjön. Ska bli jätte skönt. Vi hörs när jag kommer hem!
Kärlek till mina nära!



Uppdatering 14/7
Vi är kvar vid båthamnen idag, fick extremt ont igen igår kväll så tidigt imorse ringde jag och fick jag en akuttid hos en läkare som skrev ut nya piller till mig för min Urinvägsinfektion som inte hade gått bort helt än. För en liten stund sen så läste jag min systerkomentar om ett av mina inlägg och tårarna var inte alls långt borta! ÅH KOM HEM NU!

Postat av: Sofie

Jag mår bra bebisen. Jag tanker på dig varje dag. saknar min syster och tänker hur lycklig jag är som har dig som min syster!! Visst kommer det suga att åka härifran, det e helt underbart här men gud sa vad jag ändå längtar hem till dig och alla andra. Hoppas du får det bäst pa båten och tills vi ses. Love you<3


Kanelbullar

kanelbullar deg mjöl





Titta vad duktig jag är! Jag kan inte ens minnas senaste gången jag bakade bullar eller något annat för den delen. Var inte alls så jobbigt som jag hade trott, det som tar tid är ju när de ska jäsa men då kan man ju ligga i soffan och det är ju inte så ansträngande hehe. Goda blev dom iallafall! Recept (tips, skippa kardemumman så blir dom mycket godare tycker jag hehe)

Tjejkväll blev bögkväll


Elin

Martina, Alma, Elin i väntan på tuben

ÅH vilken underbar kväll det blev igår! Startade tidigt hemma hos Martina med tjejerna och åt god kycklinggryta och drack en massa vin. Efter allt för mycket prat så lyckades vi iallafall pallra oss iväg och åkte till uteserveringen Pontus by the sea vid slussen och tog några glas. Vid halv 1 tiden så hoppade vi in i en taxi mot stureplan där vi mötte upp lite mer folk för att gå på nyöppnad klubb men kön var alldeles för lång och vi insåg snabbt att vi var ganska sent ute. Så blev en busstaxi tillbaka mot slussen och så gick vi på bögklubb istället haha. Det första jag gör är att köpa tequila till mig och Martina för att sedan dansa bort våra sinnen i nattens vimmel. Avslutningsvis blev det en traditionell donken, såklart!

Tack brudar för en toppen kväll som snart får göras om!

Kroppsligt

peeling

Jag hatar och flagna, jag hatar det verkligen! Men istället för att försöka rädda det så är det lika bra att skrubba bort skiten så lägger sig nästa bränna mycket finare. Köpte Ldb's peeling shower från Lindex och sen så köpte jag även Lactacyd från apoteket som har ett lågt PH-värde som är bra för Hela kroppen.

Påväg...





Efter att ha suttit och mysigt på balkongen med datorn ett tag så var det dags att göra iordning sig för kvällen. Partajar till det lite extra med lösögonfransar, sedan blev det ett par kornblå jeans, en enkel svart top under min långa kavaj. Nu ska jag bege mig iväg till middagen hemma hos Martina med två av hennes tjejkompisar. Jag ska försöka ta lite bilder som kanske poppar upp här imorrn.
Ha en toppen kväll!

Lördag Lördag Lördag

Åh vilken härlig lördagskänsla jag har! Nyduschat hår, härliga vindar som blåser in från mitt fönster, en rejäl sovmorgon och frukost - Kan det bli bättre?! Ikväll så är planerna att möta upp min kära arbetskollega Martina och hennes tjejkompis från Falun för att gå ut och äta en bit. Med magarna fulla av mat och sinnena småberusade så drar vi vidare till Trädgårn tror jag, my first time there.

Åh vad jag har längtat efter att få kle upp mig och känna mig lite snygg när man nu nästan en hel vecka gått osminkad och med halvsnuskigt hår.

Ska kila förbi systemet nu för lite inköp. Ciao


Joey och Jessi on the dancefloor



Påtal om något helt annat så drömde jag massa konstigheter inatt. Jag drömde om dig An. att du och en annan Al. har funnit varandra, skulle inte förvåna mig, vet inte varför men har en känsla bara... Men isf är jag bara glad för din skull.. Du är värd så mycket mer än vad jag nånsin kunde ge dig.

Stockholm blir M.J!



Så härligt att se!

Tårarna bara rinner...

Gråter och gråter.. det slutar inte att rinna... Jag hittade mig fram till Thereses kompisars blogg som skriver en minnesblogg i hennes ära. Kommer upp minnen om en f.d klasskamrat som begick självmord... kommer upp tankar om att fan varför det finns idioter som tar liv! Jag blir så arg, ledsen, frustrerad och känner mig så förbannat hjälplös. För det finns inget jag kan göra, kommer alltid finnas onda människor som tar liv.

Mina vänner, nära och kära och familj - jag vill ni ska veta att jag älskar Er och det är synd att det behövs just sånna här situationer för att man ska känna att man inte vill ta någon eller något för givet. Ni vet vilka ni är och jag Älskar Er!

R.I.P



Vänskapskärlek


 

Har jag sagt någon gång hur mycket jag gillar denna tjej??! Bella min bebis som just nu befinner sig på sydligare breddgrader och steker i värmen. Fan ta dig hehe. Och nej jag är inte ALLS avundsjuk.

KOM HEM!
 

Längtan


Ge mig sol!

Fick ett samtal igår kväll av Johanna som är på Hultan med brudsen. Jag avstod detta år för jag tyckte inte alls det var lika roligt förra året som året innan. Tur det för det har ju inte varit kanon väder precis. Men tjejen ringde iallafall och även fast jag inte hörde ett ord av vad hon sa så hörde jag att de stod i folkmassan till någon koncert och DÅ saknade jag det faktiskt lite. Så härlig känsla att stå där lite berusad, inklämd bland människor och skrika sin hals hes till banden.

"Vi ska på hultsfredfestivalen jag ska skrika mig hes och vara full och galen älska i lera och bajamaja ska jag skita ut alla mina beskymmer!"


Björn Rosenström

Godmorgon!!

Idag har jag varit uppe med tuppen! 8:30 stod jag utanför ungdomsmottagningen för att kolla mitt blodtryck som visade sig i december vara lite för högt. Och ja det var även det denna gång, tog om det 2 gånger då jag andra gången fick ligga ner i 10 minuter innan de tog det. Barnmorskan var lite orolig eftersom jag är så ung så jag ska komma tillbaka ytterligare en gång om någon månad och har det då höjt sig så får vi se vad som händer...

Jag tror det är lite blandade orsaker
1. Jag har ätit p-piller i cirka 5 år kanske?
2. Jag har världens sämsta matförhållanden
3. Jag röker (ibland som jag säger)


På hemvägen så beslöt jag mig för att sluta röka, 5 minuter senare så handlar jag mat på ica och det slinker även ner ett ciggpaket i påsen. (efter båtsemestern ska jag sluta) Hur lyckat tror ni detta blir?? illa...

Läs mer här om högt blodtryck


....



Jag undrar hur det är... jag undrar vad du gör. Jag hoppas du mår bra:)



sol vind och vatten





Var det någon annan som inte förstod sig på vädret igår?! Vaknade till strålande solsken och inte ett moln på himlen, någon timme senare så omringades man av åskmoln och spöregn. Trots det så hade jag en 3 timmarsperiod då vädret såg ut så här ovanför mig, men man kunde fortfarande ana åskmolnen i fjärran. Måste ju pressa brännan innan syster kommer hem som den pepparkakan hon blivit. Har förresten beslutat att följa med mor och far nästa vecka på sjön med deras båt, stannar nog tills min semester är slut för jag har lessnat på stockholm. snälla ge mig sol!

Tant?! Gå och ta dig!





I måndags var jag och min mor bjuden till min farmors syster. Hon måste nog vara världens mest skönaste Tant! Hon är lika kreativ som jag, hon pratar lika mycket som jag och är pigg och alltid glad för sin ålder. Vi öppnade en flaska vin till maten och blev lite smårunda under fötterna när vi blev upphämtade för att åka och fira min kusin och farbrors födelsedagar. När jag blir gammal ska jag bli som hon!

Nytt utseende



Blev så sugen att leka lite med min blogg nu när jag har gjort bellas design. Blev inte kanonnöjd men det får vara sålänge. Nu har jag både ont i ryggen för jag suttit så konstigt och jag är hungrig, dags att gå ner till mina kära pizzabagare och be om en oxfilepizza hihi. Kram på er!

Blommit



Älskar min sockersöta klänning!

Bloggdesign



Färdig! Har suttit i drygt 4 timmar och lekt med Bellas blogglayout i photoshop och i ett vimmel av massa html koder. Jag är nöjd med resultatet och hoppas min käre vän kommer bli det med. Tyckte jag fick med mycket av hennes personlighet, lite om att hon är pilot osv. Gå in och kika! Nu måste jag hoppa in i duschen!

Sommarlov och Tranbärsdrog





Yes detta är vad jag häller i min kropp för tillfället, senaste 3 dygnen har jag hällt i mig ca 2 liter varje dag. Känns faktiskt som det hjälper om inte annat så lurar det mig mentalt och det är ju nästan samma sak:)

Ska möta upp mamma om någon timme för att äta lite middag hos min farmors syster och sedan ska vi iväg och fira min kusin och min farbror. Idag så börjat förresten mitt Sommarlov (låter härligare än semester). Jag har blivit desperat på detta skitväder att jag försöker hitta någon som vill dra en sista minuten med mig. Bella välkomnade mig att följa med henne och Micke men hittade inga avgångar till samma ställe. Någon?!?!

Akuten

Åh vad jag tycker synd om mig själv just nu! Hade redan igår en liten misstanke om urinvägsinfektion men efter att ha hällt i mig en Liter tranbärsjuice (lindrar smärtan) så gick det över. Även idag innan jag åkte till jobbet mådde jag tipptopp men så fort jag kom till butiken och gick på toa så sved det som fan, jag fick feberfrossa, höll på svimma och insåg att jag inte alls var kapabel till att jobba.

Mathilda skickade hem mig och jag ringde runt efter sökande på någon som hade lite piller emot det. Nathalie hjälpte mig hitta närmaste Närakuten så jag åkte dit och fick tid 2 timmar senare. Sitter hemma just nu och väntar ut tiden tills jag ska åka igen.

Buhu





Uppdatering Söndag 5/7
Vaknade halv 5 inatt av att jag hade jätte ont och kissade blod, KUL KUL KUL! va vaken i två timmar  innan jag kunde somna ifrån smärtan. Ska iväg till jobbet strax men just nu känns det faktiskt okej i kroppen, hoppas verkligen att det håller i sig idag.

Johannas birthday 27 Juni

Förra helgen så fyllde min älskling Johanna 21 år och så här såg det ut på middagen (som hade lila som temat) som sedan slutade på hemmafest:


Lise, Steffi och Bella


Johanna, Malin, Lise


Dans klockan halv 4 på morgonen kan inte bli mer glamouröst haha


...och vad dansar man om inte bugg som sedan Palle tvingar mig upp på efter en massa filmande (notera även hur ljust det är då solen har gått upp)


Så här såg johanna ut på morgonen när klockan närmar sig 5 och då hon är fortfarande utan vetenskap om att hon direkt efter denna bild kommer göra en busk-djupdykningen, hihi, Grattis igen gumman!


Grönan med jobbet


Sötaste Martina trycker i sig en korv hihi



Igår var jag på Grönan med jobbet, var riktigt riktigt roligt, mycket bättre än vad jag förväntat mig. Vi körde 5 kamp och jag kom 3a av 10 och vann En gren (för ni som inte känner mig så är jag världens dåligaste förlorare). Sedan så hade vi två åk att göra och jag och Martina är as kaxiga och ska självklart åka det värsta men sedan blir vi mesiga små tanter och sitter och skriker längst bak på bergodalbanan om att vi inte är "mentalt förberedda" haha. Lyckad och flummig kväll.

Vadå dryg jag är ju full!



Mitt älsklings hjärta som befinner sig på andra sidan jordklotet ringde mig igår och lät lite små dryg tyckte jag.

"Sofie älskling, varför låter du så dryyg för?!"
"haha, men jag är ju full klockan är halv 2 här"


Jag har inte hajjat tidskillnaden än när hon ringer mig halv 11 på morgonen och säger att hon är full.

Älskar dig jätte mycket!

Mosses





Ledsen för dålig uppdatering. Tog en öl förra Torsdagen på Mosebacke med Johanna och Fia som jag inte träffat på jätte länge! Jessica som jag inte träffat på ÄNNU längre befinner sig i Spanien och blir brun den lilla skiten. Fialotta varför blir jag inte förvånad av dina Midsommarbus hihi. Kärlek på er!

RSS 2.0