Bitte!!!









Mer bilder kommer jag lovar:)

Hemkommen!

Nu är jag hemma igen från en helt suveränt underbar vecka i Österrike. Soligt väder, en jäkla ful bränna, skidåkning, afterski och mycket mer. Skulle viljat stannat där ännu längre för vardagen här hemma slog mig i ansiktet som en knuten näve. Jag är inte nöjd med tillvaron. Inte alls. Måste komma på hur jag ska lösa detta...

Just nu sitter jag på jobbet och käkar knäckebröd med örtsalt = min lunch. Känns som humöret ligger och väntar på att få ett utbrott av det värre slaget.

På onsdag är det my B-day. 21 år, ångest. Ibland går det så långt att jag blir avis på bebisarna som ligger i sina vagnar "åh vad skönt att bli runtkörd och gullad med och ingenting i hela världen att oroa sig för".

STRESSAD

Bilder från Bad gastein kommer också det lovar jag.







Summer times


Summer to Fall by www.jonSpotphotography.com.
flickr.com

Nu är jag riktigt redo för sommar! idag har det varit strålande sol och varma vindar. Dessvärre är man ju på jobbet men fick ta mig en tur till en annan butik för att lämna lite varor så fick en glimt av det underbara vårvädret. Dags för att dissa vinterjackan och gräva fram skinnjackan från garderobens mörker!






Photoshoot

VICE FASHION - L.H.O.O.Q.


PHOTOGRAPHER: LOUISE ENHÖRNING
vice magazine













huh???

Någonting har hänt och jag har absolut ingen aning vad det är?!?!?!
Har varit lite segt här för mig med bloggandet, sitter på jobbet och har precis smaskat i mig lite sushi. Tänkte se hur min blogg lever och kikar därför in på statistik som visar 81 personer den 8/3. Vad hände? Någon måste ju ha skrivit något om mig (bra eller dåligt) för att det från inte alls speciellt många till 81!

Någon??!

Annars är det riktigt trevligt med lite fler läsare;) i will not let you down people!

Uppdatering!

Har varit lite segt här på bloggen, Har helt enkelt inte haft tid. Uppdatering sens senast: Har jobbat hela helgen, i lördags var vi en man kort men jag och Bella gjorde ifrån oss ett kanon jobb ändå! Guldstjärna för oss:D. Jag vart så laddad efter jobbdagens hets så åkte fort hem, tog en snabbdusch och sedan for jag till Joahnna och spelade singstar. Efter lite förvirring i staden så mötte vi upp Zandra och gick in på Södra Teatern, granne till mosebacke. Jäkligt bra drag var det där inne, en nyfunnen pärla!

Söndags så jobbade, en aning tröttare än lördagen. Igår var jag äntligen ledig och passade på att tvätta och städa hela lägenheten. Sedan kom Zandra och Lina förbi på GI-middag och movietime.

Just nu sitter jag på jobbet och har varit onyttig med donken krubb, Men på senaste tiden har jag varit relativt nyttig så tyckte jag kunde unna mig. Ikväll blir det avskedsmiddag för chefen med alla tjejerna.

Trevlig dag allesammans!







Mini väska

Min dunder söta nya partyväska. Så fin så fin och bara 149:- från Åhlens. Helt lagom stor för det nödvändigaste en utekväll!



Annars då, Sitter på jobbet och har precis mumsat i mig min hemlagade kycklinggryta som jag rörde ihop igår. Börjar faktiskt bli imponerad av mig själv. Har även tränat 2 dagar i rad nu! Duktiga jag! Dock sket det sig helt med rökningen. Nästan 2 hela veckor klarade jag mig ifrån det men sen så var det något som drog mig mot pressbyrån. Jag menar hur svårt kan det vara och bara skita i det?!







Recept på tsatsiki







Hugo i Den Rätte För Rosing

Sitter och tittar på Den rätte för Rosing. Jag kan inte låta bli för det är ju trots allt Linda Rosing och säga vad man vill om henne så har hon ju lyckats med tv-showen efter som Here i am framför tvn! Är ju egentligen mer pinsamt för killarna som har sökt in tycker jag som är lite halv tönt/bondiga eller playboysaktiga enligt mig. MEN denna pojkvask Hugo är ju riktigt ögongodis tycker jag! Han är riktigt charmig och har gimten i ögat så man måste bara ge ifrån sig et "AWWW" så fort han säger något på tvburken.

Har även läst på en Petras metroblogg att hon såg Hugo och Linda på O'Learys så kanske det blir han iallafall i slutet vilket jag inte alls tycker är helt okej. Hon är ju trots allt 35 och han bra 19, visst åldern spelar ingen roll men för fan detta är ju pinsamt!



Bild lånad för finest.se

Övningar för rumpa och lår

Caroline, nu är det dags! Jag har lite träningsproblem, jag köpte sats kort i oktober men kommer fasiken inte iväg. Snart är det sommar och bikiniväder och min rumpa samt lår är INTE som de var förut. Så nu ska jag försöka prova på att träna hemma. Dessa övningar ska jag försöka göra hemma förhoppningsvis varje dag

Knäböj              -               Utfall               -              Benspark

         


Lårcurl                 -                Vadpress
petra2    

(Alla bilder är från aftonbladet, för hela artikeln Klicka Här! och Här och Här)






 

Gladiators

gladiator skor nitar grå
Jag blir så arg på mig själv. Jag hittar dessa super snygga gladiator skor och så glömmer jag helt bort vilken sida jag hittade dom på! Billiga var dom också, 149:- minns jag men inte den förbannade hemsidan!
Minnet är bra men kort.







Lavazza espresso maskin







På jobbet har vi denna underbara espresso/capuccino maskin. Det går super fort och smakar precis som en latte från något trendigt café. This i wish for my birthday. Kostar dock 9.375:- men drömma kan man ju alltid.

LAVAZZA ESPRESSO









Fullkorns frukost







Jag hade som sagt ett onyttighetsbreakdown härom dagen och har börjat äta nyttigt till frukost. Som idag blev det fullkorns knäckebröd, vatten och fil med äppelbitar och kalaspuffar.

Snart kanske jag ska försöka börja igen med havegrynsgröt.








Biker Jeans



I love my new Biker Jeans! Perfekta till utekvällar med höga pumps till. 



Bakom mina solglasögon

59:-

Jag köper alltid de billigaste solglasögonen för det händer allt för ofta att jag tappar bort dom eller sätter mig på dom så de går sönder. KLANT! Dessa köpte jag för endast 59:- från Gina Tricot idag då solen sken som aldrig förr! Nu känns det som våren snart är här då man köpt årets första glajjor.






RSS 2.0