the veronicas

The veronicas - Nu har MTV haft reklam för denna låt  så mycket att den har satt sig på hjärnan.








Valborg



Så vart det valborg också, känns inte alls lika spännande som för 3-5 år sedan när man var i sitt fjortisstadium. För det är ju egentligen det, Valborg är fjortisarnas festdag då man dricker burköl, munblossar en massa cigaretter och tror att 5 liter hårsprej i sitt upptupperade hår är inne.

Aldrig trodde man som tonåring att valborg kunde förknippas med en mysig middag som det kommer bli ikväll och sedan värma sig lite till en brasa i nykter tillstånd. Nåja ett och annat glas vin kommer det nog bli men jag jobbar imorgon samt känner mig fortf inte helt kry så blir en lugn kväll.

Hittade en massa gamla bilder från valborg 2004 tror jag det är ifrån när jag och vänner sitter och super hemma hos mig och tror vi är coolast i världen, haha vilken syn.

Ha en mysig kväll!






uppsydd studentdress

Nästa helg är det dags för vit-partyt och jag var inte långsam med att införskaffa en ny klänning. Men den känns alldeles för kort så jag ska lämna tillbaka den. Hittade istället min student klänning när jag grävde i garderoben. Provade den och den passade fortfarande! Men den kändes istället en aning för lång så i förmiddags så satt jag i solen och sydde upp den ca 8 cm och resultatet blev kanon!


Från min student 2007 - jag andra från höger. mina knän syndes knappt i klänningen

   
Nu kan man t.o.m ana lite lår! Perfekt längd.







Sjukling

Jag hatar att vara sjuk, eller mer i detalj: Jag hatar att inte vara tillräckligt sjuk så att man är sängliggandes men inte heller tillräckligt frisk för att hitta på något, jag är just nu i något mellanting och DET är det värsta jag vet!

Ena sekunden tror jag "jomen detta klarar jag nog" Men minuter senare så känns huvudet blytungt och sängen det ända möjliga. Som igår på jobbet, jag kände mig inte nog sjuk för att MÅSTE gå hem, men inte heller fullt frisk för att kunna antränga mig min "trevlighet" till kunder...

Borde dricka en massa honungs te men har istället tröstätit en halv påse ostbågar...











SOL!



Sol! Sol! Sol!

Åh vilket fint väder vi har men jag är inomhus och jobbar:(
men imorrn då jäklar då är jag ledig och ska ställa klockan tidigt tidigt! Hoppas ni har en toppen helg för det ska jag minsann ha!






MGMT!

MGMT - kids

Ingen låt spelas på så mycker repeat som denna just nu!









Blommiga Harems



Något som har slagit igenom är Haremsbyxor, speciellt i danmark som ligger lite före oss i modesvängarna. Det trendigaste mönstret är just nu blommiga harems, så våga sticka ut (ialf någon månad för sedan kommer alla att ha dom).






Dance! Dance! Dance!

En jävligt bra låt!

Tillägnad till brudsen på dansgolvet nere i österrike!









blåbär har hittat hem

I fredags så köpte jag mig min älskade cykel! älskar den men måste köpa lite tillbehörighet så som ringklocka (då man tydligen får böta om man inte har en), cykellampa, pakethållare och så funderar jag på stänkskydd.

Blåbär heter han:)









Sliten brud

om vi säger såhär: I fredags var jag ute, jobbade lördag, i lördags var jag ute, jobbade söndag OCH i söndags var jag ute och jobbade idag, detta resulterar med att jag låg ihopkrupen i lagret på jobbet idag i en hög med kläder och sover bort min lunch.

Men åh vad roligt jag haft det=) alla 3 utgångar vart lyckade. igår så var en gammal killkompis hemma hos mig och så åt vi middag och pratade massa om vad som hänt senaste 2 åren vi inte har setts. Senare på kvällen så får jag ett spontant samtal från Zandra om att hon hade en plan för oss, att gå på en studentskiva med disco tema. Perfekt tänkte jag för jag pallade inte duscha håret så gjorde inget att det var lite skitit för man sprejjade ändå upp håret i en galen frisyr och ingen klädångest behövde jag heller, vart bara att slänga på sig de färggladaste kläderna man hade, hälla i sig lite vin och dansa natten lång.

Men jag är så trött nu, tur att jag är ledig imorrn då ska jag ta igen all förlorad sömntid.


Min sovplats på jobbet









Afterwork



Idag är det dags för AFTERWORK öl med brudsen:)
Igår på min lediga dag så spenderade jag några timmar i solen på min balkis tillsammans med Lina, saknat dig tjejen! Sedan mötte jag upp Andreas för att köpa mig en riktigt snygg ny hojj! Älskar den, ska lägga upp bild på den snarast. Tack zandra för att du tipsa mig om den, nu får vi cykla runt som två nördar med exakt likadana hojjisar;)

På kvällen så plocka vi upp Johanna, körde lite singstar hemma hos mig, blandade lite drinkar och möta sedan upp resten av packet på Tiffany, och från att ha varit 12 så var vi bara 4 som gick vidare till Söder Teatern sen och skakade lite rumpa.

Bästa av allt var nog ända att få mysa ner sig mellan Andreas och Johanna i sängen, mina gullungar! ÄVEN fast jag var tvungen smita ut och lägga mig i soffan efter ett tag för en viss person snarka och znoosade lite för högt, så var det ändå dubbelmys.

See you tonight!







Nykär...

Åh, pirrar i hela kroppen. MINNS DU? minns du hur det kändes när man för första gången började känna kärlek som en blandning av pirr, rysningar och nästintill smärta för den var så stark? När jag ser på denna video (och jag bryr mig inte hur töntig jag låter för känslan är så mysig) så rusar blodet lite extra genom kroppen och magen bildar en knut av välbehag. 

Älskar hur låten är gjord till en ballad version samtidigt som Måns utséende är något jag skulle kunna falla för stenhårt hos en kille. Lite skäggstubb, inte ovårdad stil men lite söder-layback känsla över del hela. Lyssna och njut!











making freckles

Godmorgon Sverige! eller god eftermiddag kanske det är nu. idag ställde jag klockan på 9 (fruktansvär tid att vakna på när man egentligen är ledig) och var nere i tvättstugan vid 10tiden. Blev klar för ett litet tag sen och känns bra på något sätt att inte ha sovit bort halva dagen utan gjort något vettigt.

GÖRA IDAG DÅ?  Ska mysa ner mig i soffan ett tag och banta ner röven med lite björnbärs soppa som lunch sedan ska jag möta mamsi för en middag på stan. I tisdags dog nämligen min mormors syster och mamma var helt förstörd så ville få ut henne från hemmasittandet.

Tråkigt idag är dock att solen inte är framme, hade sett fram emot att bränna lite hud på balkisen menmen, får hoppas på finare väder imorgon istället.

Light Rest Light Breeze by Liam Kearney.






Bortappat barn

Sitter på lunchen och har precis stoppat magen full med laxsushi. Mumma! men har en sådan matångest just nu, har inte använt min spis på jag vet inte hur länge, igår så blev jag som tur vad hembjuden till Zandra vid Björnsträdgård och fick ceasarsallad. Slapp jag tänka på middag.

Idag så kom det in en liten söt pojke in i butiken alldeles ensam och försvann bort mot provrummen lite halvt förvirrad. Jag kände att något var fel så jag gick fram till han och satte mig på huk och frågade:

"Är det någon du har tappat bort?"
Lilla pojken  "mmm,, min mamma"


Jag kände en stor klump i halsen men bestämde mig för att vara lugn för hans skull men samtidigt var det hjärtbristande när han tittar på mig med sina stora bruna ögon som börjar bli glansiga av tårar som bara vill ut. Jag bestämmer mig för att hjälpa han leta och vi hinner inte långt från butiken innan jag ser en stressad kvinna springa runt.

"Är det din mamma i jackan därborta?"
lilla pojken "mamma!!!"


Gråten var jäkligt nära när de både kramades om och man såg i ansiktet hur lyckliga de var att de funnit varandra... Kan inte ens ana vilken oro en mamma måste känna när sitt eget barn är borta i den värld där det idag finns så mycket idioter. Tur att det sluta bra för denna unge ialf:) Nä dags att börja jobba igen! Ciao!











Orangefesten på slottet

Är lite seg med bilder nu tog jag mig fan på att jag skulle fixa fram dom så har väl tagit mig lite mer än en timme nu! Här är ett urval ialf från hitills bästa festen 2009! Ägde rum i Linköping på slottet med Bella som värdinna. Det kändes så galet att vandra runt i de vackra salarna med antika möbler och gigantiska kristallkronor i taket. Kanon väder, kanon människor, underbar natt på slottet som vi sent kommer glömma!




      

   

   

    

Finaste tjejerna! Ni gjorde kvällen!
♥Dagens mening: Vadå?! har ni inte diet Café latte?! Vad menar du?! Jag förstår inte vad du säger!
♥Nattens ord: TATTTAAAA!








Plankstek på Mest

Igår så hade jag en spontandejt med Natta på Mest på götgatsbacken där vi åt plankstek (hur underbartgott som helst) och ett par glas, lagom för att känna oss lite runda under fötterna när vi gick mot vår chaffis som stod nere vid slussen och väntade på oss.

En massa tjatter blev det, mest om jobb, framtiden, skvaller, skitsnack och allt sluta med det populära ämnet sex som alltid våra samtal slutar med känns det som haha.

Tack gumman för en underbar kväll och jag har redan fixat ledigheten till midsommar så det är spikat! Hoppas det även löser sig med våra gotlandsplaner.

Dags för mig att börja jobba, ska bara kila iväg och köpta lite trosor och strumpor då jag inte pallat tvätta sens österrike.. Ciao!






oui!

(fortsättning på föregående inlägg)

Yes i found them! Efter en massa spring hit och dit så hitta jag dom faktiskt på Lindex, dom hade fått in dom idag och låg fortfarande i kartong så dom var snabba med att packa upp ett par Nipple Covers till lyckliga mig. 49:- för dom också var ju ingenting att bråka om.

Får vi dock se hur det ser ut med tröjan hemma sen.

Men som sagt, Lindex people!





Nipple Censur

igår provade jag igenom min outfit för morgondagens bravader och upptäckte att det var inte lika snyggt utan bh i en orange body som det är i en svart. Vissa saker var lite mer avslöjande och för mig mycket störande så nu sitter jag på jobbet och skriver ett fort inlägg samtidigt som jag slänger i mig lunchen för att gå ut på jakt efter ett par Nipple Covers. Vet att dom har funnits på Lindex men att dom slutade sälja dom så får se vart eller OM jag hittar dom. Måste Måste Måste!

Berättar hur det går...










Va E en natt på slottet...




Nu är det bara en vecka kvar till den stora Orange Festen med Bella som värdinna, det stora hela kommer äga rum i Linköping på ett slott. Längtar otroligt mkt och är övertygad om att det kommer bli en natt sent att gömma. nu har även min f.d chef sagt att hon kommer så det blir kanoners!

detta är vad jag ska ha på mig.
Mina biker jeans från Vila
klackar från Din sko
Orange body från topshop
min miniväska från Åhlens.
toppa med lite orange nagellack + matchande smink.







Chinos och skinnjackan

Äntligen fick jag strejka från min vinte/höst kappa och dra på mig ett par tunna chinos och min älskade skinnjacka. Vaknade av att syster plingade på dörren så körde vi lite singstar, åt frukost och så tog jag en snabbdusch för att sedan spendera hela dagen ute i solskenet! Så mysigt som jag haft det idag var det länge sen jag hade. Tankar på jobbigheter lades åt sidan och njöt istället av sällskapet och den varma solen. Vi gick hemifrån mig ända ut på djurgårn där vi fikade på "lilla hasselbacken" för att sedan ta färjan tillbaka.

Köpte även ett till spel till min singstar- samling, just nu har jag: ABBA, Svenska schlager och party skivan.

Avsutade dagen med att lära syster äta sushi vilket gick relativt bra förutom att hon sa "gott, men man kan få dubbelmeny för de pengarna på donken!" haha, sötnos, du slipper ju såsrumpan ialf;)

Jobb hela helgen nu, lite drinkkväll imorgon dock hemma hos Zandra som numera bor på mitt söder.

Godnatt people!


syster










Min 21 årsdag!

igår fanns det ingen tid för data så skriver här idag istället. Igår fyllde jag nämligen 21! Hurra för mig! Men kändes inte alls som det gjorde när man var liten och var vaken timmar innan familjen skulle smyga utanför dörren med tårta och paket. Vaknade förjävligt tidigt för en annan orsak istället, nämligen frukostmöte på jobbet 8:00! Sedan jobbade jag hela dagen till klockan 18.

Min faster, hennes man och min kusin hade bjudit in sig på lite fika hemma hos mig så jag passade även på att bjuda syster som jag inte sett sens innan jag for till österrike. Strax efter 7 plinga det på dörren och det tog mig några sekunder att förstå att det inte var mina väntade gäster. Andreas, invalid-johanna och tandställnings-fia kom för att överraska mig, Bebisar! Andreas mor hade skickat med han en present från henne som var en stor necesär med hur mycket smink, och hudprodukter som helst! (reminds me att jag måste ringa henne sen). men om inte det var tillräckligt så öppnade jag Andreas,fias,johannas och jessicas present som var....håll i er nu... Playstation 2 med singstar!!!! var inte långt från tårar där utan hoppade på dom av glädje istället. Kan man ha underbarare människor i sitt liv? jag tror inte det.

Johanna hade även slitit med att göra ett bildspel på dvdfilm med "våra" låtar och en satans massa utebilder, österrike, hultsfred och fyllefilm på fia. Har aldrig fått något så fint nånsin.

Mycket lyckad födelsedag med även en massa blommor och vin från min fasters familj, sorry för de äckliga bullarna;)

Har precis varit och köpt mig singstar Schlager men måste nu snabba mig för dags att börja jobba igen.

Älskar er så mycket mina smultron!!!

RSS 2.0