Midnatts inlägg

Nu är det nog dags att stänga av datan och gå in i sovrummet och se någon film på tv. Men tänkte lägga in två bilder först.

Bild 1. är på en liten del av min maskerad outfit imorrn som är Bad taste där jag fått inspiration från denna bild. Glajjorna som jag målat, paljetthårbandet som jag har sytt ihop och sedan ska det vara chockrosa läppar och galet långa ögonfransar.

Bild 2. är på leopard strumpbyxorna som jag ska imorrn och även bodyn men vika upp den så den inte blir så lång då jag ska ha en kortkort kjol med tusen hjärtan på. Blir det utgång så kan jag ju faktiskt gå som jag gör på denna bild, så man blir lite mer neutral. inom-parantes- långt hår jag börjar få!! inom-slut-parantes

Bild 1

Bild 2


Godnatt på Er!

Paljetter

I förrgår satt jag och pyssla ihop mitt pannband med en massa paljetter som jag ska ha på maskeraden i helgen. Tog mig ca 5 timmar att sy på varje liten paljett men det var det värt. Paljetterna, tråd, nål och bandet är från Panduro.





Dagens

Idag så var mor och jag på besök på en skola som jag vill gå på. Om jag jämför denna och den första jag var på så vinner denna skola i hästlängder. Efter det så åt vi lunch på café 60 och vägde för och nackdelar med de båda skolerna. Passade även på att köpa lite baslinnen på Gina, två för 159:- á 99:-, föll pladask för skorna nedan, billiga 299:-!! Dock ganska höga så jag blir väl ca 180 och får visa mina fula tånaglar, menmen, måste försöka komma över mina komplex. Dessutom köpte jag ett chockrosa läppstift till maskeraden i helgen. Me like.





Tubkjolen


Denna kjol har jag försökt fått tag på. Är egentligen en ganska dum idé att göra ännu mer reklam för den men nu gör jag det ändå. Otroliga 99 kr kostar den och är från Gina Tricot. En super enkel tubkjol som man kan använda både till vardags och parta till med något fint linne, strumbyxor samt höga klackar. Men den svarta var såklarrt slutsålt på flertal butiker idag. Men ack jag ger inte upp!



 

Suck it up!


Finns så fina underkläder verkligen, men jag vet aldrig när jag ska ha dom. Skulle kunna gå runt hemma i dom och känna mig fin men man vill ju gärna dela det med någon. Annars så kanske den funkar över en skjorta:) BH från Lindex 299:-



!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAAA! YES YES YES! Jag fick jobbet!

Det jag skrev om häromdagen var just det att jag skulle provjobba. Stod mellan mig och några andra och för en liten stund sen fick jag samtal om att de valt mig som ny medarbetare. Äntligen lite ljus i tunneln! Hoppas bara att det inte blir som mitt senaste jobb som sluta i total katastrof.

Nu ska jag göra orning mig för träning. PUSS & KRAM







Tönt varning

Imorse så var jag och gjorde min synundersökning och valde ut ett par brillor jag tittat på ett tag nu. Jag minns för några år sedan när jag aldrig skulle kunna tänka mig att ha glasögon då jag tyckte det var en stor Nörd stämpel. Men nu på senare dagar så har jag ändrat mig och tycker det faktiskt är snyggt.

Sedan så strosade jag och mor runt på stan och jag köpte en sjal från indiska och en randig t-shirt från gina.

Jag känner mig så dålig det här med träning. Jag har ultimata avståndet från Sats på någon minut men ändå så lyckas jag inte ta mig dit! Blev medlem i oktober 2008 och har bara varit där 5 gr hitills. GAH, dåliga mig. Men idag har jag faktiskt bestämt mig för att det är dags. Sedan om det dröjer 2 månader till nästa gång så har jag ialf påbörjat träningen.








Veckans planer

Veckans planer för en arbetslös:

Måndag: Göra en synundersökning samt beställa glasögon.

Tisdag:
 Jag och min mor ska göra ett besök på en skola som jag är intresserad av att gå på samt luncha.

Onsdag: Efter ett nostalgiskt sms av pappa "Om du vill kan du besöka mig på jobbet nästa vecka. Det var 9 år sedan du ritade teckningarna jag har uppsatta här." så ska jag åka tills hans jobb och äta lunch och göra lite nya teckningar hehe. Träffa en gammal klasskamrat på eftermiddagen.

Torsdag: Inredning och design kursen

Fredag: Inredning och design kursen sista dagen. Redovisning och gemensam lunch ute.

Lördag: Maskerad med temat Bad taste

Söndag: Planerad baksmälla.



Kommer att sakna er!

På fredag så är det sista dagen med mina härliga klasskamrater på Inrednings kursen jag har gått på. Är så ledsamt och tråkigt för alla har verkligen bidragit något till gruppen och har varit som en stor familj då alla är i totalt olika åldrar. Fick redan känslan av att slutet var nära i förrgår då det var sista dagen för Lina då hon reste igår till en mycket varmare och soligare plats på andra sidan jordklotet. Men vi har bestämt att när hon kommer hem om en månad så ska vi ta den där utlovade drinkingkvällen hos henne.

Annars så är jag jätte nervös inför fredag då vi ska redovisa vårat projekt. Jag är inte närvös för personerna utan bara för själva saken att stå där uppe ensam och prata för min sak. Har alltid haft scen skräck och kommer stå och darra som ett asplöv. Jag och Cissi som också är super närvös för redovisning har försökt att peppa varanndra men slutar ofta i att vi funderar på att vara sjuka. haha, förstår inte varför närvositeten slår till när man står där framme, går ju alltid bra att prata när vi sitter runt bordet. Kanske är nervös bara för att jag vet att jag brukar vara nervös, nervös för att vara nervös.

Lägger upp lite bilder senare i veckan på mitt slutliga projekt.



!




Happy news. A light in the dark.
Men orkar inte få förhoppningar. så jag släcker lampan så får vi se vad universium vill




Back to school!

jo nu ska ni få höra! i tisdags så följde mamsi med mig till skolan som jag kanske ska börja på. Vi var lite tidiga så vi satte oss på ett café ett stenkast från skolan. Klockan 13:00 så mötte vi Rektorn som var hur mysig som helst och berättade djupingående om kursen. Efter en timmas prat så fick vi en rundtur i skolan och deras salong som dom har öppen för allmänheten.

Det glimmade verkligen i mina ögon när hon berättade om allt jag skulle få lära mig, och studiebesök vi skulle få göra. Ett intressant besök vi bla skulle få göra var på akademikliniken där vi skulle få se en plastikoperation näsa/bröst/fettsugning/osv... 

Men det är inte förens hösten 2010 som jag ska börja eftersom jag verkligen VERKLIGEN vill åka med tjejerna till Australien nu i höst och vara borta på obestämd tid. Nästa vecka ska jag besöka en annan skola med samma inriktning för att få lite altenativ på skolor. 

i'm so exicted! 



Lördags vimmel

Igår så var det dags att fira fia ordentligen. Började hemma hos henne med vänner och släkt och en massa mat samt vin. Några timmar senare så tog vi bussen till China Station, var första och sista gången för mig. Vi var kanske där i 40 min och under den tiden blev jag både nykter och otaggad. Johanna började även må dåligt med sin ögoninflammation så hon åkte hem, förstår henne helt och håller då hon även skulle jobba 7:30 idag.

Sedan vart vi bara 3 men skilldes åt vid centralen då jag åkte till Londonbar och mötte Zandra. Det var som en slagerbar med ett litet dansgolv, mycket södermänniskor i 23-30 års åldern. Helt okej med trevligt sällskap men det var helt smockat med folk. Man stod som en inlagdsill och man fick tränga sig fram för att ens nå baren. Då jag redan varit otaggad sens innan så åkte jag faktiskt hem och var i sängs strax efter 1. Skönt idag dock och inte vara bakis då jag ska hem till föräldrarna och fira pappa som fyller år.

GRATTIS FARSGUBBEN!




Datatrött

Har inte blivit så mycket bloggande, åkte tidigt till skolan i torsdags och kom hem sent med en förfärlig trötthet, sedan upp tidigt imorse och plugga över på eftermidagen tills magen börja knårra. Hemma kväll idag med Let's Dance och sedan så har jag jobbat med mitt projektarbete.

Dessutom så är min data allt annat än snabb, om t.o.m Johanna säger "Fan den är ju segare än min" DÅ folk, DÅ är den riktigt seg. Nu ska jag somna till tvn. Kram på er

backtoschool

Idag måste jag ge lite beröm till mig själv då jag varit iväg och sökt jobb i 9 butiker. Duktiga jag. Annars så ska jag iväg till skolan snart, längtat otroligt mycket över jullovet som varit. Kommer sakna alla när vi slutar om en månad, menmen idag får jag träffa dom:)

Hinner inte mer, ska iväg nu. See ya





Photoshoot på gymmet

VICE FASHION - NORWEGIAN GIRLS AT THE GYM


PHOTOGRAPHER: MONA ØDEGÅRD







Saknar idrotten i skolan då man kunde släppa alla tankar på prov och bara leka runt i salen. Man blev på barn på nytt (då man trodde att man har mogen och vuxen vid 16 års ålder) Nu får man träna ensam på Sats med en massa spegelfixerade muskelknuttar, ja, jag menar när man VÄL går. Vilket inte är ofta. borde verkligen börja träna.




utgång



Dags att göra sig i ordning för ska ut och träffa Fia som fyller
20 idag över ett glas vin.




Goodnight people!















Fingeravtryck på kylskåpet?

Visst är det snyggt med rostfrittstål på kylskåp och frys. Men fingeravtrycken som blir så fort man snuddar det är inte speciellt vackert. Men då vi ändå är i köket så kan man ta lite oliv/matolja på hushållspapper och torka bort fingeravtrycken. Voila!


                      
Tips från Homestyling        



Ordning i garderoben




Happy birthday!


Maskerad inköp

Maskerad står på schemat om någon vecka. BAD TASTE är temat och jag lovade förra veckan att se ut på ett visst sätt nästa gång jag ska på maskerad så får väl försöka hålla mig till det jag lovat. Lånade en Body av syster. Sedan köpte jag kjolen från topshop, paljetterna är från Panduro och ska sys fast på strumpbyxor, håller även på att måla ett par gamla solbrillor utan glas vita. Då min tjejdejt dit hittade en afro peruk hemma så fick jag en snilleblixt. Klart vi ska gå som bröderna fluff - fast mer som systrarna fluff, då jag nämligen också har en afroperuk hemma. Självklart blir det en bild på resultatet.

  




redlipslove

Dirtyglam novembre number

Efter mitt jobbsökande så åkte jag hem till Han. Vi blev upphämtade av hans far och åkte hem till päronen där vi fick lite middag och sedan låna vi bilen till Ikea. Var nästan tomt i varuhuset, precis som man vill det ska vara när man är där. Han köpte valnöts golv till sitt garderobsbygge och jag köpte två stora lådor att sära mina strumpor och underkläder i då jag inte har några lådor i min klädkammare. Nu sover Han och jag ska somna till CSI miami. Kramis






Looking for a job

Så då var man hemma igen. Gick väl sådär får jag väl säga. Detta var den respons jag fick:

♥ "Vi söker inte alls"
♥ "Vi tar bara emot CV via internet"
♥ "Vi söker inte just nu men har du CV kan du få lämna"
♥ "Nja, kanske, får jätte gärna lämna CV"


Det sist nämna hände en gång och det var väl den mest positiva responsen jag fått idag. Att det ska vara så jäkla svårt att få ett hyffsat jobb. Borde lyssnat på mamma och börja plugga iår istället då det är lågkonjuktur men jag vill ju verkligen åka med tjejerna till Australien och det funkar inte om jag ska börja plugga iår.





Ångest

Jag har haft små ångestattacker men igår var ändå värst. Jag får panik av att inte ha något jobb, att det knappt finns något på Arbetsförmedlingen eller att ingen av dem jag sökt till ringer. Och Nej, jag tänker inte jobba på Donken eller som telefonförsäljare Aldrig, lever jag hellre på nudlar och med ångesten.

Så nu har jag varit i duchen, ska fixa till mig lite sen är det Jag som åker till stan och lämnar CVn. Lär väl inte ge något resultat men måste jag känna att jag gör något än bara sitta hemma och vänta.

Godmorgon!

summer job ◆ job d'été by vpjl.





Möblerar om

Nu är jag i "göra-om-träsket" igen. Blev trött på min förra header och tyckte den såg ofärdig ut och barnslig. Så Jag börja leka i photoshop igen och denna gång blev resultater såhär. Får vi se tills jag får ett anfall nästa gång och gör om hela layouten. Godnatt på er. imorgon måste jag ta tag i mitt liv för har haft ångest hela kvällen och måste få någonting gjort nu på en gång! Berättar imorgon. Sov gott!








Slumparna av Reorna

I fredags så försökte jag hitta lite REA fynd men kom bara hem med 2 plagg som var på rean.
Bild 1: skjorta Mango Rea, 2 par jeans från Cheap Monday 400:-/st, västtröja Mango Rea.
Bild 2: t-shirt från Åhlens

 



Kuddfodral





Idag så har jag sytt kuddfodral av tyget som blev över när jag gjorde mina tavlor. Kuddarnas gamla fodral kändes ju inget annat än tråkigt då de gick i exakt samma nyans i tyget som soffan. Boring! Nu är det lite mer liv i dom.

















Sko-fetish







Som ni ser är det lite kaos i min hall-garderob som jag berättade om tidigare. Så nu är det dags att bygga en skohylla till höger om klädställningen. Ni får se resultatet senare men kan ta ett bra tag. Kram på er!







My best friends girl



Efter gårdagen har jag bara legat i soffan och somnat till och från hela tiden. Pihlen kom förbi en snabbis för att kolla på lite valnötsgolvplankor jag har i mitt förråd som han kanske kan ha användning till för sitt garderobsbygge. Nu är Johanna här och vi ska se på lite film då det bara verkar visas mr bean på både 3an och 5an. My best friends girl heter den.







Teenage Love



Dirtyglam November nummret

Denna morgon börjar jag nog bara med bilder för mitt huvud ligger fortfarande i någon spritdvala från igårnatt. Hörs när kroppen och huvudet kan komunicera med varann igen.







Friss och Rea

Imorse var jag för omväxlingensskull upp galet tidigt flr att vara mig, 7:30 ringde klockan och sedan så åkte jag iväg till frissan. Blev lika bra som det alltid blir eftersom jag är en hedlig tråkig svensk som tar exakt samma färg och klippning varje gång jag går dit.

Snart ska jag iväg och träffa syster och försöka hitta lite nya kläder. Ikväll blir det utgång!

See ya!






 


Dentidenpådygnet

VICE FASHION - VALENTINE F
PHOTOGRAPHER: EDOUARD PLONGEON
Vice Magazine




Dags att slagga. Goodnight folks!





Hairdresser


Flickr.com

Imorgon ska jag till frissan tidigt tidigt då det var den ända tid de hade ledigt. äntligen så får man lite mörkare hår igen då mitt blonda börjar göra sig synbart i hårbotten. Ogillar follk med mörk utväxt men det är ta mig fan mycket värre med ljus utväxt så man ser flintis ut, eller ännu värre, gråhårig.


My super sweet 16

Idag så har syster hjälpt mig att storhandla mat då jag levt på knäckebröd och nudlar senaste dagarna. Sedan så åkte vi in till stan och handla lite onödigt ting samt utklädnad till maskeraden om 2 veckor. Minns ni inlägget för några dagar sedan? Självklart så kom inbjudan någon dag efter att jag skrev det och även en påpekning om vad jag lovat.

Ska låna syrrans body sen så ska jag sy på alla paljetter jag köpte idag på Panduro på ett par strumpbyxor. Ska leta vidare efter vitasolbrillor. Får se hur likt det blir.



 

Nu: MY SUPER SWEET 16 på MTV. Mer bortskämda barn får man ju leta efter, dock otroligt underhållande att bli upprörd till.






Lekplatsen


Dirtyglam novembre number

Börjar denna morgon (om 12:00 är "morgon"?) med en ung oskuldsfull kärleks bild. Så godmorgon på Er!



Skokatastrof


Jag måste verkligen göra något åt min skokatastrof jag har i hallgarderoben. Kom på att jag kan köpa en vanlig bokylla och ställa in där så jag får plats med lite extra skor. hittade denna på IKEAs hemsida. men bredden på den oroar mig då det bara skiljer någon millimeter till väggkanten, även höjden är minimal till proppskåpet. Typiskt. Så skulle ikea ha minsta fel med sina b. 44 cm eller 185:- så är jag prakiskt taget körd och 449:- fattigare i plånboken. Eller så får jag anställa någon händig pojk som kan bygga en åt mig! Frivillig?


EXPEDIT Hylla
Färg: vit, brunsvart, björkmönstrad
Mått: B. 44 D. 39 H.185
Pris: 449:-




Freckles in Summertime

Reykjarvíkurnætur by Marzý.


The woman that creates fog by Marzý.
flickr.com

Längtan till sommarvärmen och fräknar som målar ansiktet sockersött efter vinterns isvita hud.
don't you just adore freckles?






Saltvatten friss

Kate Moss
Kan inte få nog av henne Kate moss med den underbara saltvatten frisyren.





julgrans plundring

Stick Boy's Festive Season by millfieldminiature.
Flickr.com

idag är det dags för mig att ta ner julpyntet. Gör jag inte det idag så kommer det aldrig bli och hur skulle det se ut att ha en julgran sådär lagom in på vårkanten? Precis.

Lyckliga jag som har ett stort förråd att gömma in allt i tills det blir vinter och juletid igen. Undrar om det någonsin kommer bli lika fullt som min grannes förråd som har skräp och onödoga ting från golv till tak.



Clean up your mess

Stay clean by Midnight-digital.
flickr.com

Dags för hushållssysslor så man får några vuxenpoäng. Hörs senare






Upprörd om unga mödrar!


Jag sitter och tittar på unga mödrar i väntan om min tvättid och jag blir så frustrerad om hur omogna och ansvarslösa vissa i programmet är. Detta blir komplicerat men försök häng med:

Detta par tex: Simon och Michelle gifter sig (minns inte åldern men kanske vid 18 års ålder), 1,5 månader senare så skiljer dom sig, Michelle är redan då gravid. Simon hittar en ny tjej, Sofie. Michelle bor ett tag med Simon och Sofie men flyttar sedan när hon får reda på att Sofie är gravid. Simon LÄMNAR sedan Sofie i gravideten och går tillbaka till Michelle.

ÄR DET BARA JAG SOM BLIR UPPRÖRD!?
 







Morgonstund har guld i mun...Äh håll käft!

vintage smoke
Viceland.com

Ännu en morgon och jag är inte utvilad! Att vara arbetslös är både skönt men förjävligt tråkigt. Dygnet blir helt omvänt, jag blir rastlös och får ångestattacker för jag inte vet vad jag ska göra och sedan ännu mer ångest för jag fått en ångestattack. Nä, Sverige, SE mig, HÖR mig, jag skulle bli månadens anställd! ialf om man går efter mitt CV. Vet du någon som behöver personal? tveka inte!





Poppa Poppcorn


Flickr.com

Dags för poppa lite popcorn, korka upp största glaset Cola och dega ner sig i soffan framför Drömkåken. Mina ögon har blivit allt för fyrkantiga av datorn så nu får dom det lite mer framför TVn istället, Omväxling hell yeah! GODNATT!





Purple Rain


Duni.se

En lila dukning. När det gäller dukningar så måste man använda fantasin. Börja med ett Tema, i det här fallet Lila och blanda sedan med en färg som framhäver den lila. Denna dukning är gjord för en födeldagsmiddag. Ni vet pärlor man samlade på sig på Gröna lund? klipp dom så de blir i långa snören (eller köp i en prylbutik) och lägg i mitten av bordet, runt ljusstakar eller liknande. Tygservetter är alltid finast men de är också mer mijövänligare och billagst i längden då man bara behöver tvätta dom. Men vill man ändå ha funktionen "Slit och släng" som Lena Larsson sa så kan man ialf satsa på lite hårade/fastare pappservetter.


På burken ikväll

PÅ TV

Kvällens program
♥Säsongspremiär för Americans Next Top Model 11
  TV3 20:00

Kvällens film
♥Drömkåken med Björn Skifs och Suzanne Reuter
TV4 21:00











Forrest Gump

Forrest Gump på kanal 4 just nu.









Jag har aldrig..

Dagen: Åkte först till och hämtade mina nyslipade skidor som jag även fick ut gratis tack vare Pihlens vän. Ett mycket stort tack! När jag ändå hade gått Plus 200:- så bjöd jag Pihlen på Pizza hut som tack för hjälpen med lämning och hämtning. Sedan så skyndade jag mig till Lagerhaus på drottninggatan i världens snöoväder för att köpa spelen "Jag har aldrig" och "Sanning eller konsekvens". Såklart så var båda spelen slut hos dom men det skulle tydligen finnas vid Sturegallerian. Små sprang hela vägen och hann fram precis 5 minuter innan stägning. Dock så hade de bara ett av spelen, "Jag har aldrig".


Solitude by enfi.

cykel vinterflickr.com







GodmorningNewYork



GooodMooorning Neeeew YOOORK! 
....eller inte, godmorgon till ""nakna tanten" jag har till hörngranne och inte verkar förstå det här med insyn. Jag har vänt klockan helt upp och ner då jag igår vid 02:30 fortfarande var pigg, tvingande mig strax efter det att blunda och somnade nog runt 3 tiden ändå. Ska iväg snart och hämta mina skidor som varit på slipning sedan tar jag nog en titt i stan. Fick ett anonymt tips om att kortlekarna finns även på Lagerhaus så ska ta en sväng dit tänkte jag.







 


In i dimman



"Måste vara väldigt små ändringar för jag kikar in då och då och ser ingen skillnad"

Jag har suttit här alldeles för länge nu och finjusterat bloggen och försökt lista ut alla Html koder. Men det är nog bara JAG som ser de små fixerier görs för jag kan inte direkt säga att det är några dramatiska ändringar jag håller på med . Fortfarande inte 100% nöjd, but will i ever be that with anything?



MyTattoos



Dijana ville se mina tatuering då hon själv var intresserad att göra en. Den första jag gjorde var av ren impuls då jag preis fyllt 18 och ville visa världen (mina föräldrar) att nu minsann får jag göra vad jag vill. Jag ska inte säga att jag ångrar mig för det är livet för kort för och den är ändå på ett ställe som inte ständigt syns. När man är gammal hänger allt annat så vad spelar det för roll med en fläck på kroppen då? Den andra jag gjorde låg det mer tanke bakom, gjorde den juni 2008 som en hyllning till min lillasyster som betyder otroligt mycket för mig.

Tips:
1. Det ligger ändå lite i att man ska tänka efter innan man gör en
2. Men ta det ändå med en nypa salt för det är inte hela världen (som min vän fia som gjorde en streckgubbe med en gräsklippare nära ett intimt ställe)
3. Och den frågan ALLA ställer, nej det gör inte ont, svider lite men inte alls farligt.






13 snart 30

Kvällens film 21:00 på kanal 3









WannaPlaySomeGame?

Spelet jag har aldrig nu i kortform        Barnspelet som nu spelas på en helt annan nivå
Gick in på Bluebox och kom så långt att jag "Gick till kassan"  men arbetslös och pank som man är så var den där frakten på 49:- inte värt köpet. Ska istället gå till Mique och se om dom har fått in dessa spel. Wanna Play some game?

Exempel ur Sanning eller konsekvens:
Sanning -
'Vem av deltagarna är snyggast/sexigast/kåtast?'
'Om du var tvungen att döda en person, vem skulle det bli?'
'Beskriv med ord hur du onanerar'
'Har du nånsin använt någon sexleksak? Vilken?'

Konsekvens -
'Slicka på någonting, gruppen bestämmer'
'Lapa valfri dryck ur naveln på en slumpvis utvald deltagare'
'Välj en person du tycker om och jucka mot dennes ben som en hund och låtsas få orgasm'






GodMorningSunshine

in the morning, i get out of bed by natalienerksa.


Sitter fortfarande i min pyjamas och halvligger i soffans hörn. Godmorgon på er alla måndagsvakna!




JohnBlund

Sleeping Beast 4 / La bestia durmiente 4 by Yörik.
flickr


Time 2 sleep. Eller iallafall lägga mitt tunga huvud i en mjuk kudde. Godnatt Mjölk!




Recension på the Producers

Recensionen på musikalen The Producers -Det våras för Hitler gav mig blandade känslor. Over All så var den dock väldigt rolig men för vissa kanske den är något magstark. En stor överdrivelse på bögar, starka könsrelaterade ord och som grädde på moset så kom Hitler och hans besättning med. Men för min del tycker jag den var jätte bra med ganska rå humor. Men den slår inte Grease eller 7'night fever då det bästa är att man kan nynna med i alla låtar.



China teatern på Berns.






DoYouBeliveInMagic?



Nästa gång jag går på maskeradparty ska jag vara utklädd som denna brud: "Partybruden"








GiorgioArmaniPre-Fall2009

 Giorgio Armani Pre-Fall 2009Giorgio Armani Pre-Fall 2009

Style.com

TheProducersDetVårasFörHitler




Fick biljetter av Pihlen i Jullklapp till musikalen The Producers - det våras för hitler och idag är föreställningen vi ska gå på. Så hoppas ni får en finfin dag för det ska jag minsann ha!



Ombyggnad, IGEN

Jag vet inte varför men nu sitter jag här med ett ryck igen om att göra om min bloggdesign, Kanske det som egentigen är roligast, inte och skriva hela tiden men att göra om interiören. För det är ju det jag älskar! Inredning i hus, lägenheter, webbdesign, göra fina dukningar = FÖRBEREDELSER

Måste väl inte bara vara jag som känner så?! Pratade om det senast idag om min dukning till min Luciafest jag hade, dukningen var ju det bästa, att smycka till hela lägenheten i julkänsla så alla skulle få en liten kick även utan varken snö eller minusgrader.

Så nu kommer det nog bli lite stökigt här igen inom en kort framtid.








Tapeter

Idag har jag varit och lämnat in mina skidor för slipning och valning då de blivit lite slitna. Sedan började jag min jakt på nya tapeter till sovrummet. Var inte förens jag kom till Colorama som jag kom till himmelriker. Fanns hur mycket tapeter som helst, rätta sagt det fanns FÖÖR mycket tapetböcker så jag fick ångest och blev bara förvirrad.

Tänkte ta mig en titt på internet först om jag hittar något fint och sedan åka och titta på den i verklighet, en av stor favoriterna är Midbecs kollektioner.

     
      





Nyårsbilder 2009

Lite bilder från Nyår med mina vänner + Jessica på telefon. Att man alltid lyckas bli så "vacker" på foton haha.







Bye Bye Jessica

Ett inlägg speciellt till Jessica som idag åker till bad gestein och jobbar som reseledare. Hon har varit i både Sälen och Åre halva december och kom hem om det var igår natt eller tidigt imorse och sedan så åkte hon på eftermiddagen mot österrike.
 
Men vi ses ialf i Mars då vi kommer och hälsar på dig!

Då ska vi förfölja dig i backen om du har en reseledargrupp du tar hand om. Ska bli super och se hur du har det! Mycket kärlek till dig gumman så ses vi snart!!



GNA MISS U 2!!!!!!!


Busbarn

Idag så följde jag med mor och far till släkten. Mitt kusin barn lilla Linnéa har blivit 2 år och är busigare än någonsin. Så söt när hon öppnar sina paket med ögon stora som tennisbollar och sedan lägger hon leksaken åt sidan och vänder sig om till pappa "Meeer,, meer pappa?!". Längtar tills man själv har en liten krummelur att leka med igen, jag tror jag kommer bli barn på nytt då.

Men det är några år kvar till dess, först måste man ju ha ett eget liv.

Sedan så åkte jag och päronen till Resturang Ciao Ciao Grande i stan och åt lite middag. Nu är jag hemma mätt och glad och äntligen så snöar det också! Kanske det blir en vinter trots allt.

Imorgon ska jag försöka ta nya tag och hålla mitt nyårlöfte om att träna minst en gång i veckan. Om nu inte jag ska och titta på tapeter vill säga då får jag skjuta upp träningen, (here we go again)









2009 Lista

Lista på vad jag ska/kanske/vill göra 2009

♥ Sluta röka
♥ Träna minst en gång i veckan
♥ Inte ha några minnesluckor
♥ Skaffa ett bra jobb
♥ Resa till Österrike
♥ Resa till Partyö
♥ Resa till Australien
♥ Roskilde
♥ Börja plugga Hud-spaterapeut
♥ Avsluta min Inredningskurs
♥ Börja sjunga i kör
♥ Tapetsera om mitt sovrum

Så får vi se i slutet av året vilka punkter jag har uppfyllt.








2009 stress

Så var det 2009. Är både glad och förväntansfull för ett nytt år med allt som ska hända men samtidigt blir jag jätte stressad. Jag vill göra flera saker och vet inte vad jag ska priotera först.

Jag vill verkligen börja plugga hud- och spa terapeut och ska nu denna månad träffa rektorn på skolan jag är intresserad att gå på. Men jag vill också åka till Australien med Jessica, johanna och fia och gör jag det kan jag inte börja plugga detta år och blir nog inte föränn HT 2010 eftersom vi förmodligen åker i slutet av detta år.

Mitt problem är att jag har sån åldersfixering, jag tänker "shit ska jag börja plugga när jag är 22, då är jag klar när jag är 23 och sen vill man ju skaffa barn och grejer och efter det är livet praktiskt taget slut då man är för gammal på arbetsmarknaden. Som min vän Bella som är färdigutbildad pilot vid 22 års ålder sa igår "Men jag hade 40åriga män på min skola som kommit på att dom vill bli pilot i den åldern". Så egentligen så behöver jag inte oroa mig. Men det känns som bara för att man är tjej så blir man stressad. Jag menar, killar eller män kan ju skaffa familj när dom är i 40 års åldern, och så är det defenitivt inte för oss tjejer/kvinnor.

Jag får lugna ner mig helt enkelt, träffa Rektorn och känna in lite och sedan skaffa ett jobb så man får in pengar till den stora resan.



Vad har ni för plan?






RSS 2.0