Bejbivovvsing



Kan inte låta bli och pjata bejbispjåk när man ser en sådan söting!!!!

27 +grader

väderprognos

Jag visste att det skulle bli fint väder nu i helgen (då jag såklart jobbar) men fick mig nu en trevlig överraskning att Måndag när jag är ledig så ska det bli 27 +grader och sol! Strålande!

Dags för att bränna lite hud!

Begravningsdag

Godmorgon! Jag vet inte hur ni blev väckta men jag vaknade till att Bella var nedanför och undra om hon fick komma upp. Självklart sa jag! Klockan var ändå 9 och då är det okej att gå upp även fast man är ledig.

Idag är jag ledig från jobbet för jag ska på begravning. Jag gillar inte alls begravningar, blir så obekväm av alla ledsna människor. När jobbet frågade hur det kändes inför idag så blev mitt svar "jag vet inte, orkar inte tänka på det". Jag kommer nog inte bli ledsen förän jag sitter där i kyrkan.

Hoppas det går lindligt bra idag...



Bella är nu den första som kommit och rensat i min loppis och hittade sig lite fynd. Vem kommer näst??!

Fynda! Fynda! Fynda!




(Allt detta ska slängas)

Idag fick jag ett riktigt städryck! I väntan på att tvätten skulle bli färdig så drog jag ut alla kläder från garderoben till vardagsrumsgolvet och bildade 2 höger. En hög för kläder jag vill ha kvar och en hög för kläder jag inte använder. Tillslut så blev det 2 Ikea kassar fulla med kläder som jag inte vill ha och då kom jag på en idé!

En gratis loppis!

Brudar det är bara att komma över och titta om ni hittar något för annars går det till tippen.
Bl.a Bikinitoppar, sidenmorgonrockar, 7 par skor, väskor, skärp, linnen, kjolar, jeans m.m
Först till kvarn!

3 timmarslång cykeltur

  

  

  

Söndags

Jag och Pihlen tog en 3 timmars lång cykeltur i Söndags. Vi cyklade på mysiga småvägar förbi ängar och hästgårdar, genom skog i ett militärområde, förbi Årstahavsbad och Årstaslotts Golfbana där vi tog en paus och åt glass för att sedan cykla motorvägen hem till Pihlen. 2 minuter hemifrån så börjar det regna så vi hade riktigt tur med vädret.

Nu smider vi cykleplaner på Utö och ska försöka få med oss Bella och Micke.

A Low life in high heels



Rockkvällen
Tröja: Gina Tricot, Skinnleggins: Vila, Skor: DinSko

Solning på Lidingö

   

 

Åh vilken mysig dag jag hade igår!

Jag och Nathalie bokade en dejt för solning så jag åkte ut till henne på Lidingö där vi la oss på en brygga nere vid vattnet. Kändes så ovant att ligga där i bikini, nästan lite naket, men åh vad härligt det var! Efter en massa timmar av stekning så gick vi hem till henne och åt Oxfilé pizza med Beasås. Dagen avslutades med ett biobesök med filmen "Män som hatar kvinnor". Kan verkligen rekomendera den filmen, hemsk film men gripande. Jag hade inte läst boken så jag vart så upprörd för hur vissa män är, för verkligheten är ju att det just finns sådana män, få men det finns! Hemskt.


Här är min tomatbränna jag hade fått till kvällen


lilla lillasyster



Älskar maskerader! För min del blev kvällens tema rock - underbar kväll med brudsen!
För min bejbisyster blev det maskerad som dragqueen. (syster till höger på bilden) Hon ser så vuxen ut och jag förvånas att jag inte tänkt henne som det förens nu. Ser henne alltid som en liten tjej som varken vet vad killar eller sex är för något.

they growing up so fast!

Inte lång kvar heller tills hon ska till USA och stanna 2 månader. Tänka sig, min lilla bejbisyster ska ut i stora världen!

Jakten fortsättter


Idag hade jag tänkt att jag och syster skulle lekt men hon dumpade mig för en maskerad kväll som dragqueen, vilket jag dock tycker hon gör helt rätt i! Jag hade ändå inte orkat göra något skoj då jag idag har jobbat 7 dagar i streck. Fy satan säger jag för sånna pass.

Uppdatering om Kavajen jag skulle köpa. Den fanns inte i min storlek och de skulle stänga precis så jag orkade inte ta mig tid att fråga om den fanns på deras lager. Dock är den jätte söt på med sitt rosa foder men den passar nog mer på Cissi (Såg den på henne och ville så gärna ha en jag med) än vad den gör på mig.

Du hittar kavajen med de rosa fodret på Jane Norman i Souk Gallerian på Drottninggatan för 700:-

Tränings försöket nr 17


Jag och Zandra har fått en strålande idé! Vi både äger Sats medlemskort men är båda urkassa på att pallra oss dit. Nu är det dags för ett nytt försök med regelbunden träning för att få fläsket lite fastare. Vi som bor knappt 5 minuter från varandra ska börja springa tillsammans! Jepp, carro soffpotatisen ska börja jogga! Planen är att planera in 2 pass i veckan för 2 veckor framåt så vi har förbestämda tider.

Får vi se om detta blir långvarigt eller bara en 3veckors fas.

Vilken bikini är snyggast?



Jag tycker egentligen inte alls om rosa (trots det så köper jag en rosa klänning hehe) eller rättare sagt jag tycker inte jag passar i rosa. jag förknippar alltid färgen med fjortisar och omogenhet så känner mig lite obekväm i färgen. Men denna vecka verkar jag ha rosa på hjärnan då detta är mitt andra plagg denna vecka som är just Rosa.

Bikinin är från Stadium, överdel 99:- underdel 99:-

En fråga som har diskuteras vilt är vilken bikinimodell som egentligen är snyggast? Pihlen och Micke tycker att denna som jag har köpt inte är lika snygg som trekantsbikinin. Men jag och Bella håller inte med. För mina minituttar så tycker jag denna modell är snyggare faktiskt. Vad tycker ni?

Den perfekta kavajen


Så det så! Har hittat den perfekta kavajen. Min syster är på jakt efter sin men jag hittade denna före henne. Yes! På torsdag ska jag iväg och köpa den om den finns kvar i min storlek. Jag visar den efter butiksbesöket och berättar om vart den finns och hur mycket den kostar.

Hoppas Hoppas den finns kvar!

Sockersöt



Köpte mig en klänning idag! En rosa, blommig klänning. Ser framför mig hur jag har den på en varm sommardag när jag färdas runt med blåbär över halva södermalm. Åh längtar!

459:- från Vila



Kung Alkohol

Jag blir så arg!
Min chef berättar för mig om en incident tidigare samma dag då en kund kommer in och berättar om att en av våra grannbutiker har en rejält alkoholiserad man inne i sin butik och tjejen som jobbar är ensam. Kunden tyckte att det kändes väldigt obehagligt så min chef ringer vakten.

två vakter begav sig till butiken och mannen hade blivit så våldsam och arg att den ena väktaren fick föras till sjukhus.

Jag blir så jäkla trött och förbannad på sånna här människor! Visst jag dricker alkohol, men i måttliga mängder tillsammans med mina vänner vid speciella tillfällen men jag dricker mig fan inte redlös mitt på blanka dagen.

Alkoholmissbrukare är fan det värsta jag vet. Och jag talar mycket av egna erfarenheter när jag säger:
 Förstör inte banden med era nära och kära genom alkohol - för tro mig alla kommer inte stanna kvar om du fortsätter!



Pretty Women



Pretty Women på kanal 9 nu.
Ska bli mitt sovsällskap, tv alltså, som alltid.

Godnatt!

Kluddis





Mitt ben vart ett kluddpapper igår, hihi

Gissa fötter??!?!



Varför har Natta och jag sjukhuspåsar på fötterna utomhus?!?!?!

(Klicka på den lilla texten)


Feberfrossa


Mysmums på jobbet

De senaste dagarna har varit 3 riktigt upponer dagar för mig. I onsdags natt runt 12 tiden när jag skulle lägga mig så började jag frysa, hosta fick rinnig näsa och febern steg i taket. (Både tur att jag var ledig både torsdagen och fredagen men även otur i det då jag inte fick njuta av ledigheten!) Fick inte mer än 1 timmes sömn den natten. På morgonen så började jag kallsvettas som en galning och låg i soffan hela torsdagen och kunde inte få ner något annat än flytande mat då halsen gjorde motstånd. Natten gick mycket bättre och jag kunde som tur var sova och fredagen var lite bättre men hade fortfarande förjävlig hosta och lite feber. Imorse så bestämde jag att jag ska banne mig till jobbet och få mina OB timmar ÄVEN fast jag låg med huvudet i toaletten 10 minuter innan jag skulle gå.

Trots allt detta så gick det faktiskt strålande idag. Hjärtat Johanna kom och joinade mig på lunchen och vi satte oss och pratade allvar om våra framtidsplaner över en grillkorv.

Dåligt med folk idag men jag och brudsen försökte göra det bästa av situationen. Bella berättade härliga bajshistorier och jag gick och köpta oss lite dipp och gurka som vi mumsa i oss mot slutet av dagen. (mysig övergång jag fick från bajs till dipp haha, men vafan här är vi inte så pryda)


The Soup Nazi

Jag älskar Seinfeld. Seinfeld, Vänner och Sex and the city.
Om mindre än en timme så är det dags för Seinfeld på 5an, försöker få Pihlen att förstå humorn i serien och jag tror han är på god väg.

Det absolut bästa avsnittet är med The Soup Nazi. Här har dom satt ihop de bästa scenerna från det avsnittet. Titta och njut!


Miss James Bond



Miss james bond!

En bild fick jag från fredagens studenskiva med "filmkaraktär" som tema. i was Miss James Bond, syns inte det?

Besöket hos frisören



Här sitter jag hos frissan med färgning i håret.
Blev kanon som alltid! älskar att vara "fejk" brunhårig! passade även på att färga mina ögonbryn så de matchar frisyren lite bättre.

Imorgon är det även dags för syster att gå till frissan som hon inte gått till på mer än... är det 5 år nu sofie?

090512

festival style by czuczy.

Sitter på jobbet och är så trött på vardagen. Tror jag har något problem med rastlöshet och tålamod för så fort det blir tråkigt eller att det händer samma sak varje dag så blir jag galen! Får panik och vill hitta på något drastiskt. Tjejerna ska till Hultsfred iår men jag ska inte haka då jag jobbar samt inte har någon riktigt lust. Första gången jag var där var bäst så blir bara besviken när det inte håller samma nivå.

Men brudar vi måste samlas och planera hösten! Som jag sa till johanna "Här får INGET rinna ut i sanden"!




Fan jag gör det igen!

Jag blir inte klok på mig själv! Varken i fredags eller i lördags minns jag att ta med kameran. Hittade dock att jag har filmat på mobilen lite när vi leker "komma ut från garderoben" i fredags och sen EN bild på nattas och mina fötter när vi har sjukhuspåsar på. Fan då och jag som i mitt tidigare inlägg gett mig fasiken på att ta med kamerajäveln.

Ursäkta språket men är sååå typsikt mig att glömma. Kanske gjorde det undermedvetet också bara för jag inte orkade släpa på tegelstenen. Jaja, nästa gång;)

Sitter på jobbet och äter budgetmat - ravioli. jag har verkligen tappat vardagslusten. Vill till värmen och vita stränder.

knullruffset



Imorgon är det dags för lite frissering för mitt stackars (fula) blekta hår. Jag är ju i grund och botten blond så när en ljus utväxt börjar synas till mitt brunfärgade hår så ser det ut som att jag börjar bli flintis eller gråhårig hehe. så kan lugnt säga att det inte är särkillt vackert just nu. Girlsen på jobbet tycker jag ska färga tillbaka det till blont men jag trivs så underbart bra i brunt så tänker nog köra på det ett tag till.

picspicspics

Jag måste för f*n bli bättre på att ta bilder med min kamera. Även om det är en riktigt usel kamera som allt för ofta vägrar att öppna linsskyddet så det blir helt svarta bilder ELLER helt suddiga för man petat upp skyddet... Men annars så fungerar den ju helt skapligt och jag har ingen lust att fixa ny, min tekniska fader måste rekomendera mig en för jag kan inget om sånt.

Men nu i helgen då det ska hända en massa trevligheter så ska jag ta så mycket bilder att kameran blir överhettad! Så på måndag så ligger det förhoppningsvis en hel del bilder här från helgen galenskaper! Hope so.




Kanske en sådan???

Guldvärdastunder



Jobbar hela veckan - men helgen blir kanoners!

Fredag - Färga håret - Studentskiva med Filmkaraktär som tema
Lördag - Sola - "Vit" festen med Nattis
Söndag - Mysdag i skärgården med Zandra och CO

Sand mellan tårna


Rainbows in the Sand by DodogoeSLR.

Sååå nära var det att jag skulle ta en sista minuten med Zandra. Nästa vecka skulle vi dra, till sol, sand och bad. Jag hade redan börjat planerat på hur jag skulle packa väskan, "fotbollen får jag ju plats med så den tar jag fasiken med"... Men sen så fick man ett "Nej" från jobbet, såklart, min helt underbar briljanta idé var inte alls särkillt uppskattat.

Jag och Nathalie har dock kommit överens om att komma på en rejält smart uppfinning - bli egna företagare och VIPS så är man snorrik(are) och kan börja leva.

För livet är något som ska upplevas, pengar är till för spendera, man ska inte ligga på dödsbädden och undra "va fan hände med mitt liv??!?!"

så dagens ord lära från mig är att LEV DITT LIV!






Just nu!



Bella på jobbet hade fullkomligt rätt! Efter 3 gr så går den nu på repeat;) LOVE IT!

RSS 2.0