Photoshoot på gymmet

VICE FASHION - NORWEGIAN GIRLS AT THE GYM


PHOTOGRAPHER: MONA ØDEGÅRD







Saknar idrotten i skolan då man kunde släppa alla tankar på prov och bara leka runt i salen. Man blev på barn på nytt (då man trodde att man har mogen och vuxen vid 16 års ålder) Nu får man träna ensam på Sats med en massa spegelfixerade muskelknuttar, ja, jag menar när man VÄL går. Vilket inte är ofta. borde verkligen börja träna.




Kommentarer
Postat av: MissBartender

Du, jag kan oxå sakna :(

2009-01-14 @ 15:48:49
URL: http://sweetbutterfly.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hej!



Tack för att du skrev så fint till mig =)

Angående hund så har jag den fantastiska turen att ha en hyffsat pigg och mycket hundintresserad mormor ca 100 meter ifrån mitt egna hus. De dagar jag pluggar, tränar eller gör något annat hemmifrån går jag alltså bara över och lämnar Otto(hund) där. Samma sak gäller för mina föräldrar. Otto tycker inte alls om att vara ensam, och eftersom vi har en sådan enkel lösning på det problemet är han sällan ensam hemma.



Jag förstår verkligen att du vill ha hund! Det är huur mysigt som helst. Plus att man kommer ut mer. Men det är svårt med jobb, om du inte har någon som kan passa den. Om du jobbar dagtid kanske hunddagis vore något? Min kompis har sin tik på ett sådant, och hon älskar att vara där! Annars är det svårt.. Någon äldre granne/mammaledig etc, som kanske kan tänka sig att passa hon/han några timmar på dagen? Det viktiga är väl bara att inte skaffa en och sedan upptäcka att h*n mest får ligga ensam, det är bara ångest för en själv!



Hoppas det löser sig för dig och att du hittar någon liten kompis! Kram!

2009-01-15 @ 01:56:43
URL: http://hannamarias.blogg.se/

Skriv din åsikt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0