Doktorn och bodypump

Idag gick jag upp förjävligt tidigt för att bege mig till vårdcentralen då jag misstänker urinvägsinfektion. Kom dit och blev förvånad hur lite folk det var där. Gick bara några minuter innan jag fick komma in till doktorn (senast jag var där gick det 1,5 timme). Först när jag satt där och vänta längst bort i korridoren var jag livrädd för precis där satt jag sist när jag skulle prata om att få en terapeut/psykolog hos den idiotiska skitgubben som behandla mig som skit när jag satt där och grät, att mina problem inte var nog för att han skulle kunna skicka mig vidare. HATAD!

jaja, som tur var så var det inte han utan en annan jätte trevlig gubbe som även lät mig skippa kissprovet då jag hade glömt bort att man inte fick gå på toa på morgonen. Jag lyckades även övertala han om att ge mig 10 dagars kur då han egentligen sa att det brukar räcka med 3-5. Icke tyckte jag då min kropp är fucked up och behöver tvingas i medecin för att blir bra.

Till något helt annat nu då... JAG SKA TRÄNA! BodyPump står på schemat och Martina kommer om cirka 2 timmar och så ska vi försöka peppa varanndra. Jag är skitnervös! Har inte tränat på typ ett år snart så vill inte veta hur jag kommer känna mig i kroppen imorrn (fan och jag som ska ut imorgon...damp)


Kommentarer
Postat av: Nattis

hahahahaha du kommer inte kunna dansa imorron ;) träningsvärk big time!!!

2009-09-04 @ 09:49:49
Postat av: Caroline

haha! Jag inte sätta mig ned eller gå i trappor för mina lår känns som stela betongklumpar;) ärch partyfeet on!

2009-09-05 @ 13:19:29
URL: http://humlerum.blogg.se/

Skriv din åsikt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0