Sommarfin



Min nya kjol från VILA

Grattis min lilla skit!



JA MÅ DU LEVA JA MÅ DU LEVA JA MÅ DU LEVA UT I HUNDRADE ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!'

åh grattis mitt lilla hjärta på din 21 årsdag idag! Jag är så obeskrivligt glad att få vara din vän och njuta av alla knasigheter du hittar på;) Massa massa massa kärlek på dig Johanna!

HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HURRAAA!

Ledig dag i solen









I onsdags så hade jag världens underbaraste dag då jag var ledig och hade soldejt med Zandra och Sebbe. Mitt på götgatan, högst upp på en privat terrass låg vi och stekte hela dagen. På kvällen så joina Bella oss för lite middag och några öl som även det slutade på terassen för varenda uteservering blev ganska snabbt fullsatta. Tyckte att jag förtjäna lite sol när jag jobbar bort alla fina dagar - hoppas hoppas hoppas att de håller i sig tills jag får semester (men ni vet ju med min tur så lär det ICKE bli så - neggoCarro)

RIP M.J



RIP
michael jackson
590829 - 090525

Går inte ens att förstå att en sådan stor stjärna som han ändå var är Borta.
Vi hedrar hans minne idag på jobbet med att spela hans cd i butiken.



Ayo




Midsommarafton

Jag är verkligen dålig med att hålla igång bloggen, haha. Aja, kan ge er lite bilder från Midsommar på Grinda - en toppen 4dagarshelg verkligen!

 

  



Det är några av många...

Sänggavel


Gavelklädsel


Gavelklädsel
Gavelklädsel inklusive gavel i tyg Tahiti, choklad, B 180, H 120 cm 2.950:-.

Tror denna sänggavel kan bli bra till mitt sovrum. Egentligen kan man bygga en gavel själv men jag orkar inte och dessutom har jag ju chokladbrunt i min tapet så denna kan nog passa riktigt bra. Perfekt! blir Nästa köp!

Sovrummet är Färdigt!

Såhär blev tapeten i sovrummet! Åh jag blev verkligen kanon nöjd med väggen. jag som aldrig tidigare varit en fan av rosa (förutom när man var 10 och lekte med barbie-dockor) har verkligen fått en kärlekskänsla till denna ceriserosa färg.


Minns ni kuddarna?


Vad tycker ni?


Pojkarna bestämde sig för lyda min kommentar om att klippa sönder skärmen, sökander efter en ny har börjat


Gummibåtar

Helgens Midsommarväder verkar bli lika ostadigt som alltid. Jag som ska ut i skärgårn måste köpa mig gummistövlar då jag inte äger något par och det lär bli riktigt blött om fotsingarna annars.

Fula - budget? Snygga - lyx?

Blir nog budget, för hur ofta använder man stövlar egentligen?!?


SKOPUNKTEN Gummistövlar 99:-


DINSKO

sockerkick



Imorgon smäller det som sagt! Då ska det äntligen bli tapetserat hemma hos mig! Har fixat iordning lite gott till grabbarna så att de inte jobbar på tom mage. Kommer stressa hem från jobbet imorgon och vara alldeles pirrig inför att se slutresultatet. Jag lovar även att lägga upp bilder här sen på hur det blev.

Godnatt!

Min tillfälliga sovplats




Jag hade faktiskt räknat med att få sova i soffan en vecka (vilket jag inte alls såg fram emot precis för inget går upp emot min underbara säng) Men killarna tyckte att den var ivägen i sovrummet  när de skulle arbeta så när jag kom hem från jobbet i tisdags så möts jag av detta. Nu i efterhand är jag jätte glad att de blev så för min rygg hade nog inte mått så bra av soffan efter några nätter. Imorgon är det dags för tapeten att komma upp på väggen!

(hatlampan  från ikea verkar lyckas komma med på varenda bild, haha)

Hejdå syster!

Imorgon den 14 Juni så är det dags för min lillasyster att ge sig ut i stora världen alldeles ensam. Hon ska till Los Angeles på språkresa och vara borta i 2 månader! I torsdags när hon var hemma hos mig så blev jag lite tårögd när hon gick men lika fort försvinner det då jag inte kan förstå att hon verkligen ska iväg! Jag menar, allt kan ju hända! Hon är ju en kopia av mig när jag var i hennes ålder så jag förvånas inte alls om hon hittar på en massa bus där borta som hon egentligen INTE borde göra. Är inte långt kvar tills hon blir 18 heller. Känns som det var igår som vi lekte isbjörnar i sälen eller dinosaurier med Orm som svans, minns du?

Jag skulle aldrig, Adrig kunna få en bättre syster så det tackar jag mamma och pappa för.

Så sofie, Jag kommer sakna dig oerhört mycket nu i sommar och jag vill att du Försöker iallafall att inte göra något dumt som jag skulle göra. Tänk så här när det dyker upp en situation "Hm... Skulle Carro göra detta?? Ja det skulle hon" Då gör du det INTE, okej stumpan? Annars, Ha så himla kul nu och lycklig resa så rings vi vid imorgon från arlanda!

Älskar dig!







Jag vill dansa i neon!



Ett impuls köp idag på H&M 198:-, var egentligen ute efter en blommig jacka men jag hittade den inte så istället lämnade jag butiken med denna klänning. Lite 80-tals stuk över det hela men med en jeansjacka och lite accesoarer tror jag det kan bli riktigt fint.

Johanna räknas detta som lila på ditt födelsedagstema??! Det tycker jag;)

10 years old Laphroaig



Ska precis krypa ner i sängen för ska upp och jobba imorgon. Jag har ju som sagt lite hälsopanik så har förberett för att kunna göra havegrynsgröt till frukost imorgon, ser faktiskt lite framemot att försöka bli nyttig (för ca sjuttioelfte gången).

Detta på bilden köpte jag till Pihlens far. Är en 400 kronors whisky som han tycker om och så köpte jag en fin presentpåse och gjorde ett personligt kort av tapeten som jag visade innan. Hoppas han blir glad.
Godnatt!

Att göra en pudel

Jag gillar egentligen inte svenska filmer, vet inte varför men känns inte lika bra som amerikanska. Alla skådespelare är så ofräscha och allt känns så oglammigt... Men denna film är bedårande! Har sett den några gånger innan och för någon minut sedan började den på Kanal 5. Titta!



Midbec till sovrummet


Tapet från Midbec Indulgence

Här är min älskade tapet! Ränder i färgerna Silver, Ceriserosa (som jag sydde mina kuddar i) i två nyanser och brunt. Har gjort en förminskning på tapeten på ett vykort som ni ser på bilden, det ska bli ett tackkort som jag ska ge tillsammans med en dyr flaska whisky till Pihlens far som ska hjälpa mig på söndag. Ibland så älskar jag att världen är fylld med män då jag verkligen är "kvinna" i att inte kunna något tekniskt eller händigt som att tex sätta upp en tapet eller snickra ihop en hylla.

Tack alla kära män för att ni finns!

IKEA

Idag så har det varit en riktigt bra dag. Jag gick upp vid 7 imorse för att gå på morgonmöte på jobbet, var faktiskt riktigt bra att komma upp tidigt så man inte sov bort halva dagen. Efter mötet så gick jag och hämtade ut min tapet som jag ska visa lite senare sedan så mötte jag upp Pihlen för att äta lunch. Då jag fick min hälsopanik igår så tog jag en sallad och en juice, var inte alls särskillt gott.

Iallafall så tog vi en sväng till Ikea där han hade lite ärenden och jag passade på att köpa lite ljus, en pall till badrummet då jag är för lat att stå och sminka mig, en lampskena till hallen och några dimmers. Älskar att vandra runt på ikea och bli inspirerad av allt som finns och få en massa kreativa ideér.

 

Snapshot!



Nämen titta vad jag hitta! Haha, En inbyggd kamera! Jag lovar, jag ska INTE gör videoinlägg, tycker blogg-världen har nog med sådana så jag blir icke en utav dom. Ska ta en sväng med blåbär nu och träffa Zandra över en Öl eller 5. Natti!

Fringe is back!



Det är tillbaka!
Min längtade serie Fringe som jag tjatade om en hel säsong!

Kanal 5 Torsdagar 22:00
NU!

Osynliga Fetknoppen

Ibland så kommer jag in i perioder då jag känner mig så dålig. Speciellt brukar det handla om vilken kost jag äter. Jag proppar i mig så mycket onyttigheter så att man blir chockad att min kropp inte reagerat på värre sätt än vad den hitills har gjort.

Denna vecka tex:

Måndag - Lunch: sushi Middag: Donken
Tisdag - Lunch: Donken Middag: Pizza
Onsdag: Lunch: kyckling (helt okej) Middag: Nudlar
Torsdag: Lunch: Smörgåsar Middag: Pizza


ÅH! Jag blir så besviken på mig själv. Måste iallafall Försöka att äta lite mer hälsosamt.




Ny familjemedlem!

Jag var tvungen att ta fram tidtagaruret när jag startade min nya dator, 1 minut och 13 sekunder! Aldrig mer 15-30 minuter väntan på att starta datorn! Aldrig någonsin behöver mina vänner sucka och oja sig för att den är så seg. Dessutom är det underbart att den är sladdlös så att jag kan sitta vart jag vill och surfa.

Välkommen till familjen datorn!



Föresten vill jag sjunga Ja må du leva för Zandra som fyller år idag!
Grattis mitt hjärta!




Ny dator



Idag är dagen äntligen här! Jag har tröttnat på att vänta 30 minuter för att datan ska starta och att få starta om den minst 3 gånger i timmen för att den låser fast sig. Idag ska jag köpa mig en ny dator och även införskaffa trådlöst internet! kanske jag blir bättre på att uppdatera här också, jag sa faktiskt bara Kanske!
Lyckliga jag!

Avtagbart kuddfodral

Lovade ju att visa hur man gör det avtagbara kuddfodralet, så här är en liten film på det.
Jag visar på en mycket mindre tygbit än vad jag har använt till mina kuddar men det är bara så att ni förstår principen i hur man gör.

*Mät ut hur stort kuddfodralet ska vara
*Vik tyget som jag gör i filmen
*  sy ihop de två kanterna
*Vänd fodralet ut och in
*Färdigt!


Om det är oklart så ta av fodralet du har på din huvudkudde för det är exakt samma metod.



"Ursäkta röran vi bygger om" Del 2

Nu är det dag 2 av arbetet med mitt "nya" sovrum. Idag så har mina flitiga små jobbnissar målat över den fula gröna tapeten med min älsklingsfärg Vitt! Stilfulla härliga färgen Vitt! En lång och de två korta väggarna är nu vita, så nu återstår det bara den fjärde väggen där tapeten snart ska upp. Spännande!

Uppdatering om den fula lampan så har jag gett killarna lov att klippa sönder den när jag inte ser så jag verkligen Måste köpa en ny lampa. Ska nog kika på lite amaturer imorgon.





Fortsättning följer...

Freebra



Igår så införskaffade jag mig en Freebra från Twilfit 299:-
Provade den så fort jag kom hem och jag tycker den satt helt okej faktiskt. När man har bejbiboobis som jag så kommer det ju aldrig bli någon het klyfta vare sig man har pushup eller annan mirakelbh. Men den är perfekt när man har axellös klänning eller en öppenrygg. Går att använda mellan 50 - 100 gånger så jag tyckte att 299:- var ett helt okej pris.

Om jag ska säga något positvt för oss med lite mindre bröst är att de sitter alltid på sin plats och man kommer aldirg bli kallad för hängtutte! Ha!

Hemligt Hemligt Hemligt



Jag vet Någon som har sökt till Robinson! Jag vet Någon som har fått komma på interjuvn!
Jag TROR att Någon kommer komma med Robinson 2010!

Spännande!

"Ursäkta röran vi bygger om" Dag 1

Åh äntligen är projekt "sovrum" igång! Bröderna Pihl kom över idag och spacklade väggarna så att de blir fina inför den vita färgen och sedan fondtapeten som ska upp i slutet av veckan. Så imponerade av killarna, man behöver fasiken en händig man som kan snickra och måla. Jag har alltid haft en massa ideér om hur jag vill att något ska bli och vara men jag kan ingenting om hur det ska gå till.


Här är lite bilder från idag.


Notera den fula IKEA lampan paret som bodde innan lämnade mig med, måste köpa en ny! Pinsamt!




Har även köpt ett cerise färgat tyg som jag ska göra kuddöverdrag av till soffan så att vardagsrummet och sovrummet (den cerisa tapeten) har kontakt med varandra. Älskar denna färg! Tog mig 2 timmar att sy EN kudde för hand så gör de resterande 2 någon annan dag. Ska visa ett tips om hur du gör de avtagbara senare i veckan.




Fortsättning följer...

"Dagens outfit"



Hihi, ibland så måste man ha kul på jobbet! Jag och Mathilda låg dubbelvikta efter att hon satte på sig vår butiks fulaste outfit, haha! Pyjamasparty någon?! haha

Midsommaraftons klänning



Har hittat en ny midsommar klänning!
Fick in den som en retur på jobbet från en annan butik och jag var tvungen att ha den! Är den inte fin?! Nu är frågan bara om jag ska ha denna eller den rosa klänningen jag köpte härom veckan?!

En tjej med stake!

Rubrik "internt"

Detta inlägg är för en person! Linda som var ett otroligt stöd idag och pushade mig med en sak som jag annars inte hade klarat själv. Tack så hemskt mycket! Nu är jag ett steg i rätt riktning och det är tack vare dig!



Kärlek

till dig


 





Vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är

Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ändå ligger du kvar här
Och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals

Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Ja, jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans

M. Horn






Jag var helt enkelt tvungen att sno denna låt från syster. Precis min musik när man bara vill mysa och drömma sig bort!

Soltimmar


Johanna happy


Jag  bränner lite hud


Sofie vid busstationen

Jag är så lycklig! Har varit kanon väder hela helgen men jag har varit tvungen att stå i butiken och jobbat så jag har missat alla fina soltimmar, MEN, idag vart jag ledig! Ställde klockan tidigt tidigt imorse och mötte upp Johanna för att gå hem till mina föräldrar och utnyttja poolen. Till lunch så fixade Söta Mamma ihop en ceasarsallad till oss, mumma!

sedan tog syster över solstolen när Johanna skulle till jobbet på eftermiddagen och vid 5 tiden åkte vi hem till mig. En riktigt toppen dag har det varit! Imorgon så vänder vädret till 10+ grader och regn och fortsätter så hela veckan så jag hade riktigt tur att jag fick EN dag iallafall.

Midnatts Picknick





Hade världens mysigaste picknick i lördags med zandra och Co. Vi satte oss ett 10tal personer på en gräsplätt precis vid vattnet ute på lilla essingen i solen och åt hemmagjorda pajer och drack skumpa. Jätte mysig och varm kväll då man inte ens behövde sitta i jacka även fast solen redan gått ner. Flera sånna nätter tack!

RSS 2.0