sover du på höger eller vänster sida?


Syster

Vissa människor tar ganska stor plats när de sover men detta är ju löjligt. Ungefär lika löjlig stor plats som hon har mitt hjärta♥

Mysfredag och salsanatt

Igår så var jag ledig. Låg i soffan fram till 2 på eftermiddagen sedan tog jag tag i mitt liv, gick och duscha och gick sedan iväg och mötte syster för att boka tid för hennes tatuering. Blev en lång mysig promenad och en fika på Vetebullen på söder. Syster hittade även en pälsmössa i en second hand butik för ynka 250:-.

På kvällen så kom Martina förbi på middag och efter en massa snack om ditt och datt, idolklipp på tv4.se, klädpanik och några cider så gick vi till Södra teatern där det var salsakväll. Kanon fredag vart det!


Min snygga syster. Vi velade i flera minuter innan vi kunde bestämma vilka fettbakelser vi skulle ta.


Tillslut blev det sockerbulle och en dammsugare.


Yes, hon vet att hon är snygg.



Ingen bra bild men härlig musik ialf!


Bulgursoppa med vitlöksbröd



Fräs gul och röd paprika, gullök, vitlök, morot i en stor kastrull. Häll i grönsaksbuljong, bulgur, tomatpure och paprikapulver och låt koka i 30 minuter. smaksätt med salt och peppar. Servera med turkisk youghurt och grillat vitlöksbröd. MUMMA! Dunder stolt över min maträtt!


Personliga teburkar





Mina nya fina teburkar! 4 styckna blev det. Den store får bli min nya oboy burk. En bra början tycker jag iallafall på en fin teburksamling. Lena som ägarinnan hette var super gullig och jag köpte även ett nytt citronte av henne.

Nu Idol!


"Bara Vi"

Igår så mötte jag som sagt upp Bella och Micke för att gå till baren "Bara Vi" som ligger på skånegatan. Vi var där i god tid innan spelningen så vi fick en jätte bra sittplats i fotöljerna samt kunde beställa öl innan det blev kö. Musiken startades strax innan 9 och måste säga att jag är riktigt imponerad av Moe och hans band, good music det där! Lyssna här!

Andra bandet var inte speciellt bra tyckte jag, och lagom in i deras spelning började tröttheten krypa fram och vid halv 11 snåret så började vi vandra hem, dom mot pendeln och jag till min tomma lägenhet. Idag var jag uppe med tuppen för att besöka tandläkaren, ett litet hål hade jag, damned! Sen mötte jag upp mamsi och så åkte vi till mio möbler där jag beställde min nya fina sänggavel.

Om någon timma ska jag iväg och handla mina fina teburkar.


Spelning ikväll

Äntligen ska jag träffa min Bella igen ikväll! Var alldeles för länge sen sist tycker jag. Har blivit medbjuden till en bekants spelning på söder som ska bli riktigt kul att lyssna på då jag gillar hans låtar. Här hittar du Andreas moe och hans musik.

Kom precis hem från jobbet och har slängt i mig en billy pizza (mindre bra) och ska försöka hitta något kul i garderoben att ha på mig ikväll. Imorgon är jag ledig och även på fredag, så ska passa på att gå till tandläkaren imorgon, hälsa på mamma och åka till mio möbler och kirra en sänggavel. Ska även på kvällen svänga förbi en ägarinna till en hembutik som säljer jätte fina teburkar (lägger upp bilder på dom sen) På fredag möter jag upp syster efter hennes plugg för att beställa tid hos tatueraren. Spännande!!

Ha en toppen kväll!


Moe på UNG 08


Loving myself



Slutade röka: 13/8

Idag har det gått en månad och 9 dagar sens jag slutade röka. På den tiden så har jag faktiskt bara fuskrökt 5 cigg, vilket jag tycker är helt strålande!

Var även och träna idag efter jobbet. Loving myself right now! Go team Carro!

Blueeyes sisters



 

Min kära syster och jag! En månad kvar sen ska även Sofie få sin handled prydd med Sisters tatueringen.


Glamrock



I höst så är det mycket som går i glamrockens tema. Paljetter mixade med spets och nitar. Mycket skinn och härligt färgstarka läppar i rött. Min passion är spetsen, en nyfunnen stil som jag älskar! Nästa grej jag måste införskaffa mig är en ny skinnjacka, har en gammal men vill ha en utan krage. Hemskt att säga detta men jag längtar faktiskt till hösten och mysigt stora stickade koftor!


Afternoon tea



Har fått en knäpp på te på sistone. Förut så har jag både praktiserat samt jobbat i en te och kaffe butik men inte förens nu har jag blivit riktigt intresserad att ha det hemma. Köpte Höstglöd samt rosenblom från skanstull tebutik idag och nu sitter jag och söker på fina Stora tekoppar jag kan beställa hem. Komma över på te och mackor?

Tefrossa


Skansen

Idag har jag varit på Skansen med Isaac. Så himla fint väder och massor av djur. Roligast var såklart björnmamman med sina 3 ungar som busade med varandra. Mamman låg mest som en padda och vilade på en stock. Perfekt Söndagsgöra. Nu ska jag (åh vad jag älskar att säga detta) gå och träna lite. Middag blir en sallad med avokado, rölök, tomater, mozzarella, oliver, kyckling osv. MUMMA!


En av påfåglarna som vandrade runt fritt


Mamma björn som strax kommer bli anfallen av björnungen


Fascinerande djur detta! Brutalt stor oxe.


Ipod Nano 16 GB


Igår så köpte jag mig en sprillans ny ipod. Ni minns ju vad som hände med min i sommras? Köpte mig en rosa ny Ipod Nano med både mp3,radio, spel samt inbyggd kamera för ynka 1700:-. Dessutom har den ett hälsoprogram med tex stegräknare så blir en perfekt liten mojäng att ta med till gymmet. Ska nog ta mig en sväng till sats ikväll men nu drar jag iväg till skansen!


Lördag!!!



ÅH vad härligt med en hel ledg helg! har varit runt på stan hela dagen och njutit i solen, strax kommer Martina så ska vi äta middag sen ska jag träffa upp Zandra och c/o för att se Flickan som lekte med elden på bio. Efter filmen så blir det utgång på salsa/reagge klubb!


Att kunna skriva

Åh vad jag skulle vilja kunna skriva. Jag menar sådär riktigt bra! Meningarna är fåordiga men ändå så betydelsefulla och inspirerade att man inte kan sluta läsa. Jag läste just en kort men fin krönika av Martina Marklund, Efter fyra år var jag fri. Jag har faktiskt försök flera gånger att påbörja olika böcker/noveller/dikter men det slutar alltid på samma ofärdiga sätt.

En jäkligt bra novell har jag iallafall skrivit som jag är riktigt stolt över. Skrev den när jag gick i gymnasiet i en svenska uppgift vi fick. Alla hade redan börjat skriva flera lektioner innan men jag satt bara där med mitt blanka papper och hade ingen aning om vad jag skulle skriva om. Sen, kvällen innan inlämningen så föll det bara ner och jag satt och skrev konstant i 3 timmar. Sudda ut, skrev om, finslipade novellen och tillslut så vart det färdigt. Jag fick MVG. Läraren bad mig även stanna kvar efter lektionen och sa att hon tyckte att jag skulle kunna skicka in den till något bokförlag som förslag till en längre version. Det gjorde jag aldrig för jag var nöjd, berättelsen var min och jag var nöjd med det.


Gondolen


Stockholm i mitt hjärta


Syster på bron mot Gondolen


Mat!

Igår så mötte jag upp La familia vid slussen för att gå och fira mor och fars bröllopsdag med en middag på gondolen. Var första gången för mig där och hela kvällen vart perfekt! Maten var otroligt god, hade ätit jätte lite till lunch så jag kunde trycka i mig en 3-rätters, alla var på jätte gott humör och allt vart bara så lyckat! Grattis MaPa på eran dag!


Mixa material



Så här såg jag ut på jobbet idag. Paljettkjol som jag mixade med en oversizekofta och en tajt t-shirt. Tona ner paljettdetaljerna med något enkelt och något i ett annat material som en stickad kofta tillexempel så att det inte blir "för mycket" som det lätt kan bli med paljetter.


Take a walk with me on the wild side


Finns inga mellanting

1. Död som Fia till vänster
2. Crazy med ett huvud på högvarv som Johanna

Pick one

Don't stop me now!



Gör mig så lycklig!


Intimt

Måste berätta att när jag var hos ungdomsmottagningen idag så frågade hon vad jag använde för tvål och jag sa glatt och stolt Lactacyd. Hon slutade genast med det hon höll på med och suckade och sa "Gör inte det, det är inte alls bra". Då blev jag nästan sur för reklamen säger att det är en bra mjölktvål med bra PH värde för just underlivet men tydligen så är den jätte bra på Kroppen förutom vid sitt helaste. Fick tipset om denna tvättolja istället som man kan köpa från apoteket. Får vi se om den gör någon skillnad.


Svett och tårar

Åh så skönt det var att träna! Idag var det riktigt kul då man kunde köra i sin egen takt på konditionsmaskinerna samtidigt som man kunde se på tv, topmodel visades, NICE! Jag föreslog att även träna imorgon med Martina om vi pallar.

Ska strax ner till tvättrummet och fylla på nya maskiner. Har förresten varit hos min underbara läkare på ungdomsmottagningen och haft ett långt snack. Jag frågade om mitt blodtryck (som varit högt senaste tiden) skulle sänkas om jag fortsätter att träna och äta nyttigt, vilket hon sa att det skulle defenitivt hjälpa. Efter 15 minuters vilande så tog vi blodtrycket och denna gång sa hon att det såg jätte bra ut! PUST!

Påtal om blodtryck så har jag bestämt mig för att bli blodgivare, har kikat in några centraler som finns nära mig och om 2 veckor när jag är ledig mitt i veckan ska jag ta mig en sväng förbi där. Säg till om någon vill haka, om vi ger blod så finns det sen när/om vi behöver det. Blod räddar liv!



Träning Träning Träning!

GODMORGON!

Martina kom precis innanför dörren och vi ska bege oss ner till sats tillsammans. Hon ska visa mig löpbandet idag hur det fungerar. Jag har aldrig sprungit på ett sådant och jag har aldrig heller velat prova för jag är rädd att jag går upp på det och det kommer vara 1000 knappar och att det bara slutar med att jag går därifrån.

Men idag då jävlar!

 


i've been loving you too long



Repeat på spotify just nu

Blubb Blubb



Min lilla guldfisk Martina!

Sitter på jobbet och har precis mumsat i mig viktväktarnas pasta och köttfärsås (yes ni såg rätt, Viktväktarna) Just nu är jag lite irriterad då jag och zandra planerade en berlinresa om 2 veckor för endast 156 spänn tur och retur, men som gick i kras precis när allt vart klart! Jag hade tillochmed fått ledigt med kortvarsel från mitt jobb men denna gång var det Zandras jobb som satte käppen i hjulet för oss.

kan iallafall tipsa alla andra att gå in på ryanair.se där de av någon orsak tagit bort alla momser och skatter på priserna så du kan lätt hitta biljetter mellan 100-250 kr!

Hoffmaestro


För någon månad sedan var jag på Hoffmaestro konsert på Mosebacke, filmade då in en snutt på mobilen som dagen efter försvann spårlöst ut i det trådlösa universium. Igår när jag satt och klicka på mobilen så var den plötsligt där, bland mina andra videoklipp som om den aldrig varit borta. Sony ericsson, hm vet inte hur pålitlig denna mobil är längre för det har även hänt samma grej fast med bilder. Men här är filmen ialf! Enjoy!

 


Nyttighetsvecka

'
(Fullkorns Penne, skinka, ost, tomater, sallad, gurka och annanas med citronvatten till)

Jag tycker faktiskt att jag har varit riktigt riktigt duktig de senaste 4 dagarna då jag bara har ätit nyttig mat samt tränat. I torsdags efter att jag och Martina tränat på Sats så lagade jag denna sallad under tiden som hon var i duschen. Satt och mös ute på balkongen i solen och det kändes så himla bra. Vi tog även en sväng sen på stan och jag hittade lite grejer som jag tänkte visa här i bloggen ikväll om jag hinner.


"Jag har aldrig..."


Natta och Cilla


Jag och Natta

Helgen:

Fredagen vart en lugn hemmakväll hos mig med Zandra och Sysja på besök. Vi lagade lite kycklingborritos och såg på en jätte gammal vulkan film som vi blev helt besatta av. Efter filmen så gick de hem och jag stupade i sängen, var så trött efter att ha varit hos doktorn tidigt tidigit på morgonen.

Igår efter jobbet kom Cilla och Natta hem till mig och lagade kalasgod middag och drack vin. Vid 9 tiden så begav vi oss mot gärdet hem till Rickard där folk satt och såg på fotbollen. Vi hade med oss en "jag har aldrig" kortlek för att lätta upp stämningen samt för att se hur pryda gänget var, vissa personer var lite prydare än andra kan vi väl säga hehe. Vid midnatt så tog vi taxi till Solidaritet där vi dansade konstant tills jag kom på att jag faktiskt skulle jobba dagen efter så jag gick lite innan dom andra och var hemma vid halv 4. 

Tack brudar för en jätte härlig utgång! 


konsument(ering)



Finns ens det ordet? Tyckte det lät bra iallafall, Konsumentering av vin.

Partyfeet on!


(skor från Skopunkten 299:- men jag och Natta handlade tillsammans och fick 50% så 220:-)

Jag fattar inte att jag köpte dom här skorna! Skyhöga då jag redan har komplex för min längd, men Natta peppa mig till dom så nu pryder dom min fina skohylla och är redo för att partas i. Ikväll kommer Cilla och Natta över till mig för att laga lite god (nyttig! det vill säga INTE pizza) middag. Sedan ska vi bege oss till gärdet där det blir förfest för att sedan dansa in i nattens vimmel. Jag jobbar imorgon så blir inte så mycket vin för mig men är jättetaggad ändå!

En liten notis: igår var jag och träna, min kropp är död idag! Låren känns som stela betongklumpar när jag ska sätta mig ned eller gå i trappor. Får skylla mig själv, men är ändå ganska skönt på något sätt för nu känns det verkligen att jag har tränat ordentligt.


Doktorn och bodypump

Idag gick jag upp förjävligt tidigt för att bege mig till vårdcentralen då jag misstänker urinvägsinfektion. Kom dit och blev förvånad hur lite folk det var där. Gick bara några minuter innan jag fick komma in till doktorn (senast jag var där gick det 1,5 timme). Först när jag satt där och vänta längst bort i korridoren var jag livrädd för precis där satt jag sist när jag skulle prata om att få en terapeut/psykolog hos den idiotiska skitgubben som behandla mig som skit när jag satt där och grät, att mina problem inte var nog för att han skulle kunna skicka mig vidare. HATAD!

jaja, som tur var så var det inte han utan en annan jätte trevlig gubbe som även lät mig skippa kissprovet då jag hade glömt bort att man inte fick gå på toa på morgonen. Jag lyckades även övertala han om att ge mig 10 dagars kur då han egentligen sa att det brukar räcka med 3-5. Icke tyckte jag då min kropp är fucked up och behöver tvingas i medecin för att blir bra.

Till något helt annat nu då... JAG SKA TRÄNA! BodyPump står på schemat och Martina kommer om cirka 2 timmar och så ska vi försöka peppa varanndra. Jag är skitnervös! Har inte tränat på typ ett år snart så vill inte veta hur jag kommer känna mig i kroppen imorrn (fan och jag som ska ut imorgon...damp)


Ful-kväll

  
Konstigt nog mår jag bättre när jag ser att även kändisar har sina brister

Kan ni gissa vad jag har för dag?! eller rätta sagt, vad jag har för kväll. Jo en Ful-kväll! det är en sådan kväll (eller dag i andra fall) då jag känner att allt på min kropp är fult! Ansiktet är för finnigt, rumpan hänger, låren är gropiga, näsan för stor, håret är fett ALLT ÄR BARA FULT! Hatar denna deppkänsla som kommer då och då. Den hindrar en att palla vara social med andra människor eller ens våga se kassörskan i ögonen när man går till ica. Som om hon/han bryr sig hur jag ser ut?! men så enkelt är det inte att få bort känslan.. tar några dar och jag hoppas att det går snabbt! Ingen annan som kan känna så ibland?


Ledig dag hos Johanna

Idag så ställde jag klockan för att ringa och boka en ny tid till ungdomsmottagningen för att 1. testa om jag har fått urinvägsinfektion igen då jag fick symtom igår 2. kolla hur mitt blodtryck ser ut om det fortfarande högt.

Fick en ny tid med tyvärr kunde de inte kolla urinvägsinfektion så jag fick ringa vårdcentralen där jag hamna i en 20 minuter lång telefonkö bara för att få svaret "kom in imorgon på drop in för vi har inga tider idag". Damp. Efter de frustrerande telefonsamtalen så åkte jag hem till Johanna i haninge och blev bjuden på god kyckling med bulgur. Efter några timmar vid köksbordet så begav jag mig hemåt och sitter nu i min morgonrock och ser på vänner. Imorgon ska jag, hör och häpna, kanske träna med Martina, får väl se hur bra det går.


Kokad kyckling i soya och matolija samt bulgur


Final the Bachelorette

Har just suttit och lipat oavbrutet i en timme. Kollade på sista avsnittet av The bachelorette och började lipa för att jag visste redan vem hon skulle välja (då jag tidigare skulle göra ett inlägg om henne och råka se misstänkt många bilder på Deanna och En av killarna). Jesse!!!? Jag menar, va?! Nästan så jag blir äcklad för var ju inte alls den personen jag ville. Jag älskade Jason, han var ju mr Dreamman! aja, får nöjja mig med att idag så är de ändå inte tillsammans längre, de gjorde slut efter ett tag. HA!


Älskar program med kärlek, var så mysigt, ledsamt, smärtsamt, kärleksfullt helt perfekt! Jason brukade alltid springa mot Deanna varje gång han såg henne. Jag önskar att en dag så kommer någon känna så starkt för mig att den personen inte kan vänta med att få krama mig så han är tvungen att springa...

Föll förresten för slutlåten så här är den


Tisdagsfett



Åh vad jag känner mig dålig! Fast fysatan vad gott det var! Igår mötte Nathalie upp mig på jobbet för att sedan åka hem till mig och äta pizza. Vi köpte även likadana skor från Skopunkten som vi ska ha på lördag, lägger upp en bild på dem senare. Tack Nattis för mysigt sällskap!


En bild säger mer än ord




Censur Muttilajnen Censur



Har man inte fått något på länge så var denna leksak grymt underhållande i några timmar.
Dock tog Någon sönder den. damn you sextoy

RSS 2.0